Lovefrom hersey Allahtandir alanda o verende o bilmez miyim, sikayet etmiyorum asla ama elimde degil uzuluyorum. Dogru zamanda, sagliklisini nasip etsin tek duam bu🙏🏻 Tesekkur ederim cevapladiginiz icin
Kürtaj sonrası tekrar hamile kalmak ?
Eceunverkanra canım 3 ay önce bende malesef kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu şimdi. Elde değil insan üzülüyo ama imtihan dünyasındayız ben kendimi ya daha kötüsü olsaydı diye düşünerek toparladım birde elhamdülillah rabbim nasip ediyo buda büyük bir nimet 💕
Nerm7n bende herseyde bir hayir vardir diyenlerdenim. Benim icin en iyisi buymus, kaderden oteye gecilmiyor biliyorum. Yapisal olarakta cok duygusalim,ve hayatta en cok istedigim seydi o yuzden suanda kendimi bu kadar kotu hissediyorum ama yinede cok sukur diyorum. Allahim dogru zamanda nasip eder insallah tekrar. Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏻
Lovefrom incir kuru yapmayi dusundum, acaba sogan kuru daha mi etkilidir?
Bbsra bende oyle yapmaya calisiyorum, her zaman herseyin en kotusu vardir. Hayatta oldugumuz surecede umit vardir biliyorum🙏🏻 Rabbim bir daha yasatmasin insallah, tesekkur ederim cevap verdiginiz icin
Eceunverkanra arkadaşım kürtajdan iki ay sonra hemen hamile kaldı hiç sıkıntı da olmadi doktorda 3 ay beklemek yeterli demişti ..
Canım hiç üzülme benim bir oğlum var hiç bir sıkıntım olmadı dört sene sonra düşündük ve hamile kaldım 11hgtalik kanamalı bir sekilde evde duusk yaptım sonra kürtaja alindim arkasından u ay sonra hamile kaldım 13haftalik kalbi durdu kürtaj oldum aradan üç dört ay geçti yine hamile kaldım ama bu seferde kimyasal gebelik oldu çok şükür ki kürtaj olmadım sonra dört ay sonra tekrar düşündük cok şükür Rabbime 26hafyakik olduk rabbim nasip ederse bir kızım olacak inşallah bu arada iki düşükten sonra pıhtilasma çıktı bende şuan iğne ve aspirin kullanıyorum bol bol dua et rabbimin verdiğinde bir hayır vermediğinde bin hayır vardır veren de alanda Allah nasibinde varsa birşeyler elbet seni bulacaktır hiç bir zaman isyan etme bol tevekkül ile dua et elbet rabbim istedigini bir gün sana verecektir geçmiş olsun inşallah ❤️
- Düzenlendi
Eceunverkanra hiç üzülmeyin desemde biliyorum elde değil bende geçtiğimiz şubat ayında 11 haftalıkken kalbi durmuş ve kürtaj olmuştum çok ağlamıştım 3. Bebeğimdi ama ne farkeder bağlanıyor insan doktorum 12 haftadan önce düşüklerde anomali olursa vücut gebeliği durdurur demişti hayırlısı olsun dedim Allah verip Allah alıyor 3 ay korunman gerekiyor dedi ben 5 ay korundum ve hemen hamile kaldım şimdi 17 haftalık hamişim Allah tüm isteyen lere nasip etsin inşallah onunda bir vakti var tevekkül edin 🙏🏻
Canım bende haziran ayında kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk baş sıcağı sıcağına anlamadım. Ama sonra çok kapattım kendimi. Evden bile çıkmadım. Yaşım olduğu için doktor hemen denemeye başlayabilirsiniz dedi. Kasım ayında hamile kaldım. Hatta şimdi hastaneden dönüyorum. O pıt pıt atan kalbi gördüm. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder. Ama doktor kendimi çok sıktığımı çok stres yaptığımı söyledi. Kendini akışına bırak olacağı varsa zaten olur dedi. Olmayacaksa da istediğin kadat kendini sık durmaz dedi. Bende artık kendimi akışına bırakmaya karar verdim. Allah sana da tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
Destina21 tesekkur ederim cevabiniz icin. Benimde doktorum 2ay korun yeterli dedi. Hayirlisi olsun inşallah 🙏🏻
tugce4161 sizde neler yasamissiniz,Allahim bi sekilde sabrini veriyor. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin,eksik olmayin tesekkur ederim cevabiniz icin.
Cnnakbb cevabiniz icin cok tesekkur ederim, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🌸 Umarim en yakin zamanda ve saglikli bir sekilde bende yasayabilirim, Allah razi olsun 🙏🏻
Eceunverkanra meraba canm adetim benkm duzensiz gecen sene kaskmda hamjle oldhgjmu ogrendkm ocak 12 de kurtaj oldum 4 ay sonrada hamile oleugimu ormgr3ndim
mockingbird cok sukur🙏🏻 Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻❤️ Yasiniz kac acaba ? Bu arada cok tesekkur ederim cevabiniz icin,eksik olmayin.
Ahahgshrbbr oncelikle sizede gecmisler olsun, yaptigim hesaba gore yanilmiyorsam 7 aylik hamilesiniz suan dimi? Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🏻 Tesekkur ederim cevabiniz icin.
Eceunverkanra evet canm rabbim yardimcin.olsun seni cok iyo anlihorhm benjm bebisim 15 haftalkk gozukuyordu birde arrik sen dusun beterin beteri var seni anliyorum sj an hayat basina yikilmis gbi hissediyorsun ama ayagini falan sicak tut sogukda durma cok tuvalete gitmemeye calis agrin olabilir bunlar ihtimal ve 10 gun falan iliskiye giremiyorsun malum kanama oldugundan korkma sakin rabbim yar ve yardimcin osun tekrardan kardessim
Ahahgshrbbr yapilmasi gereken herseye dikkat ediyorum canim, tesekkur ederim. Allahim buyuk 🙏🏻
Eceunverkanra merhaba aynı durumu yaşadık ilk gebeliğimde kesem bozukmuş üstelik bunu iyi bir hastaneye gidiyordum doktorum bilemedi sağlıklısın dedi devlete gittim acile karın ağrısı ile oradaki doktor kesen düzensiz bebeğin kalbi durabilir durmayadabilir dedi ben adadaki doktorumu aradım her kese yuvarlak olcak diye bişey yok hastaneye yatma buraya gel dedi ben inandım ne yazık ki 1 hafta sonra kalbi durdu kürtaj oldum ve ben çöktüm üzüldüm 3 ay korundum korunmadığım ay yani Kasım da hamile kalmışım şuan bekliyorum adet tarihim geçsin ama kan testide pozitif darısı inşallah senin başına üzülme verende allah alanda allah umarım yakın zamanda kalırsın
Tugceibo cevabiniz icin tesekkur ederim, Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏🏻 Rabbim cok buyuk,inaniyorum dogru zamanda olacak.
Eceunverkanra merhaba allah öncelikle sabır versin🙏🏻 Bende kendimi çok harap ettim ama doktorlar hep şunu söyledi; doğsaydı da sağlıklı bi bebek olmıycaktı. Belki kolu olmıycaktı belki bacağı belki beyninde belki başka yerinde bi problem olcaktı. Sonra düşündüm dedim ki kendi kendime allah böyle nasip etmiş demek ki.. çünkü bi çocuk sahibi olmak çok ağır bir sorumluluk sakat bi çocuk sahibi olmak çok daha ayrı bi sorumluluk. Ya bana bişey olursa o zaman ne yapar evladım diye hergün ağlamak bu kayıptan daha acı olurdu diye düşündüm hep kendimi o şekilde teskin ettim.. doktor bana 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.sizin bebeğiniz kaç haftalıktı bilmiyorum ama benimki çok küçüktü ve rahimimin kendini toparlaması için 3 ayın yeterli olduğunu söylemişti. Doktorunuzla görüşün mutlaka çünkü her kürtajda aynı süre verilmiyor. Rabbim inşallah size de en yakın zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder🙏🏻