Valla onlar bana hediyelik yapsın doğuran benim bir de başkalarına hediye düşünemem gereksiz masraf..

Ben lavabta kesesi yaptirdim cok tatlılar ❤️

DtkBsr temaya doğacak kızım adına fidan bagısında bulundum onlar bana magnet seklınde yolluyacaklar ustunde yazı ve bi desen ile.onları dağıtıcam. Sıradan değil ve bir amaca hızmet etmesı hosuma gttı dogrusu

Ben cikolata aldim sadece cikolata dagitacagim gelenlere ikram etmek icin, onun yaninda bir de serbetimiz var. Onun disinda yapilanlari gereksiz buluyorum. Hele ki magnet, anahtarlik vs zaten kimse kullanmiyor cope atiyorlar, yazik oluyor. Tabi isteyen yaptirsin herkesin icine nasil siniyorsa oyle daha iyi. Lavanta kesesi veya kolonya mantikli olabilir. Kullaniliyor sonucta.

Zeynep966 doğumu yapan benim dünyaya gelen benim çocuğum bi zahmet gelen bana veya kızıma hediye alsın😅 lohusa şerbeti ve çikolata aldım sadece ikram için.

Biz gorumcem ile kendimiz hediyelik hazirladik iclerine badem sekeri koyarak. Bir de mumluk hazirladik yanina da isimli seker hamurlu kurabiye yapariz dedik uzerlerine isim etiketi yaptiracagiz

Ben hazırlamayı düşünmüyorum…..ztn herkes heycanla bebeğimin dogmasını beklıyo sen bsy yapma….biz bsy istemiyoruz bebegi sevelim yeter dıyo herkez🥰

DtkBsr ben kendim yaptim inci boncuk aldim anahtarlik yaptim kart bastirdim ambalajladim