Valla onlar bana hediyelik yapsın doğuran benim bir de başkalarına hediye düşünemem gereksiz masraf..
Yenidoğan Hediyelikleriniz? 🛍️
minikpapatyamveben baya yanlış yazmışım🙂 ne kadara yaptırdınız demek istemiştim
DtkBsr ben böyle isimli ve cok güzel kokan sabun yaptırdım canım ☺️
Ben lavabta kesesi yaptirdim cok tatlılar ❤️
fizikcianne bende magnet ve cıkolata yaptırdım cok ıcıme sındı 😍
DtkBsr
Teşekkür ederimm🌸
hilalaktascelik
Tanesi 6.5 TL idi sanırım 20 tanesini 130 TL ye yaptırmıştım fazladan etiket de gönderiyorlar
Yagmurugural
Tanesi 6.5 TL idi 20 tanesi 130 TL tutmuştu
Ben cikolata aldim sadece cikolata dagitacagim gelenlere ikram etmek icin, onun yaninda bir de serbetimiz var. Onun disinda yapilanlari gereksiz buluyorum. Hele ki magnet, anahtarlik vs zaten kimse kullanmiyor cope atiyorlar, yazik oluyor. Tabi isteyen yaptirsin herkesin icine nasil siniyorsa oyle daha iyi. Lavanta kesesi veya kolonya mantikli olabilir. Kullaniliyor sonucta.
ipekbocegim ne kadara yaptırmıştınız çok güzellermiş bayıldım
Zeynep966 doğumu yapan benim dünyaya gelen benim çocuğum bi zahmet gelen bana veya kızıma hediye alsın😅 lohusa şerbeti ve çikolata aldım sadece ikram için.
Zumzumm illa bir şey yapılacaksa en güzel fikir bu. 🌸
ipekbocegim cok hos olmus nereye ve ne kadara yaptirdiniz acaba🌸
Biz gorumcem ile kendimiz hediyelik hazirladik iclerine badem sekeri koyarak. Bir de mumluk hazirladik yanina da isimli seker hamurlu kurabiye yapariz dedik uzerlerine isim etiketi yaptiracagiz
Ben hazırlamayı düşünmüyorum…..ztn herkes heycanla bebeğimin dogmasını beklıyo sen bsy yapma….biz bsy istemiyoruz bebegi sevelim yeter dıyo herkez🥰
DtkBsr ben kendim yaptim inci boncuk aldim anahtarlik yaptim kart bastirdim ambalajladim
ipekbocegim kaç TL canım bunun tanesi cok güzel olmuş
Tugceinciuak kartı nereden bastırdın canım? Matbaa mı kırtasiye mi?