Ben hazırlamayı düşünmüyorum…..ztn herkes heycanla bebeğimin dogmasını beklıyo sen bsy yapma….biz bsy istemiyoruz bebegi sevelim yeter dıyo herkez🥰

DtkBsr ben kendim yaptim inci boncuk aldim anahtarlik yaptim kart bastirdim ambalajladim

DtkBsr ben keseli mutfak havlusu getirttim çok uyguna gelmedi ama atılacak bir şey olmasın istedim.

Ben instagramdan atelierfirefly sayfasından hoşgeldin bebek mama kartları yaptırdım patili dostlar için☺️o kadar güzeller ki🤩bir de kendimiz lavanta kesesi hazırladık☺️

DtkBsr Ben instagramdan atelierfirefly sayfasından hoşgeldin bebek mama kartları yaptırdım patili dostlar için☺️o kadar güzeller ki🤩bir de kendimiz lavanta kesesi hazırladık☺️

DtkBsr Kolonya şişesi( küçük mantar tıpalı kendim süsledim) , yuvarlak açacak(magnet), İsimli çikolata yaptırdım. Hediyelik poşetlerde de dağıtmalık lokum(kendim süsleyip paketledim) var.🤗💕Bundan ayrı hastaneye gelenlere pleksi kutuda gül yapraklı lokum, gold Badem şeker, baklava içecek olacak. Çikolata tunachocolate ty’dan, açacakta hedidea-com ty’dan, şişeleri de, kolonya şişesi DoDopazar ty’dan.

Hastanede şeker hamurundan kurabiye dusunuyorum ve cikolata yaptırcam. Baskada bisey dusunmuyorum. Gereksiz geliyor bana tabi tercih meselesi ama kafam yoruluyor boşa :)

Ben de kendim yaptım çok ucuza gelmedi ama istediğim gibi oldu en azından ☺️

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Aysenurdesign eve gelenlere, hastane için çikolata düşünüyorum ben. Belki hediyelikler den 10 15 tane goturebilirim yanımda gelen olursa diye