Evet gelelim benim doğum hikayame11 Eylül de 37+3 de doktor kontrolüne gittim doktor nst bağlan sonucunu al gel dedi yanıma gittim nst çekildi 20 dk sürdü hemşire geldi dedi ki 1 tane sancin çıkmış hissetti mı hayır yok dedim tm dedi kağıdı aldım doktora gittim doktor bakar bakmaz ben pek beğenmedim bu nst yi dedi bebegin hareketlerinde yavaşlama.var ve 1 tane sancin çıkmış dedi varmı sancin hayır benim sancım falan yok dedim tm dedi üstünü çıkar alttan muane edip bakalım sonra bebeğin kilosuna falan bakalım dedi hazırladım doktor önce alttan muane etti 5 cm acilman var dedi sonra karnımdan baktı bebegin kilosunu söyledi senin yarısını yapmamız lazım dedi bende benim biseyim yok suni sancı almak istemiyorum gideyim sabah gelirim dedim izin vermedi doktor ben bu riski alamam dedi eve gidersen evde dogurursun dedi tamam dedim bari eşyaları almaya gideyim dedim tm dedi giit hemen al gel dedi eşimle eve geldik aldık esyalari döndük hastaneye hemenyatisim yapıldı üstümü falan çıkardım damar yolum açıldı suninsanci vermeden hemşire gel dogumhaneye geçelim doktorum bı bakmak istiyor dedi sonra doktorum altan muane etti 5 cm dedi suyunu patlaticam dedi ve patlattı sonra suni sancı odasına tekrar aldılar serum takıldı ama.cok az verildi yavaş yavaş geliyordu serum sonra benim hafiften başladı sancılarım ama.dayanilmicak kadar değil bı 20 dk geçti tekrar acikligima baktılar 7 8 santim olmus dediler bu arada hep nst bagliyim ayağa kalkıp yuruyemedim sonra bı uzman doktor ve 2 hemşire geldi yanimda durdular uzman doktor sürekli açıklığa baktı 9 santim oldu ama bebeğin başı aşağıya inmedi dedi bana sancım geldiğinde yapmam gereken inkinmayi gösterdi ama ben hala bu arada suni sancı odasindayim sancı gelince hafif inkindim doktor çok güzel bu şekilde devam et bebegin başı kanala inecek dedi sonra tekrar sancı geldi benim inkinmamla bebegin başını hissettim bağırmaya başladım geldi geldi diye hemen apar topar beni yatakla birlikte dogumhaneye aldılar bana derim nefes al inkinma doktor geliyor dediler ama.mumkun değil kendini tutamiyorsun sonra koşarak doktor geldi hemen eldivenleri taktı benim tekrar inkinmamla bebegin çıkması bir oldu o rahatlamyi size anlatamam harika bı duygu hemen bebeği kordonunu kesip bana verdiler öyle.guzeldiki hemşireler aldı temziledimgiydirdi o arada doktor dikisimi attı 4 dikism oldu kızlar bebek doğunca ne acı kalıyor ne sancı herşey bitiyor sanki dünyaya yeniden gelmişsin gibi Allah hepinize hayırlısı doğumlar nasip etsin
Doğurdum kızlar 🥰
Bı arada hastaneyede 3 te yattım 5,5 da doğum yaptım toplam 2.5 saat surdu
Maşallah darısı bize inşallah 💕💕
Bal12 nasıl bi duygu hemen ısınıyomusun bebege benimsedinmi hemen
Hayırlı evlat olsun inşallah öyle heyecanla okudum ki yaşadım resmen inşallah hepimizinki böyle güzel geçer
Bal12 darısı başımaaa çok güzel gecmıs Allah herkesinkini bi nefeste kucağına almayı nasip etsin
Masallah rabbim herkexe guxel dogum nasip etsin sizinki gibi gule gule buyutun bebeginizi 😍Rabbim saglik versin insalllsh 💕💕💕
Bal12 maşallah ya hayalimdeki doğum😂😂😂inşallah bizde böyle kolay doğum yaparız
Darısı hepimizin başına❤️ ilk doğduğu gün nasıldı peki nasıl geçti?
Bal12 Maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı günler diliyorum ikinizede Allahım bize de böyle bir avazda kurtulmak nasip etsin inşallah 🤲🏻🥺🥰❤️
Bal12 ayhhh aglicakt nerdeyse ya ben bu dogum hikayelerine pek giremiyorum aglamamak icin ama seninkine yanlislikla girdim okudum hepsini ☺️☺️ neyse umarim bebis de sende iyisinizdir suan Allahtan cok hizli gecmis acilman bile olmus hanerin yok aci esigi yuksek olanlarin boyle oluyo sancisi olsa bile hissetmiyolar belki de senin de aci esigin yuksek Allah anali babali buyutsun insallah kuzum hayirlis olsun
Bal12 Rabbim kolay geçitten geçirmiş dilerim bizlerde buraya bu kadar pozitif hikayelrr yazabil