Bal12 nasıl bi duygu hemen ısınıyomusun bebege benimsedinmi hemen

bbaby44 bikaç dakika sonra göbek deliğinin oraya bastırıyolar sıcak sıcak bişey akar gibi oluyor o çıkan şey plesanta

Hayırlı evlat olsun inşallah öyle heyecanla okudum ki yaşadım resmen inşallah hepimizinki böyle güzel geçer

Bal12 darısı başımaaa çok güzel gecmıs Allah herkesinkini bi nefeste kucağına almayı nasip etsin

Masallah rabbim herkexe guxel dogum nasip etsin sizinki gibi gule gule buyutun bebeginizi 😍Rabbim saglik versin insalllsh 💕💕💕

Darısı hepimizin başına❤️ ilk doğduğu gün nasıldı peki nasıl geçti?

Bal12 Maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı günler diliyorum ikinizede Allahım bize de böyle bir avazda kurtulmak nasip etsin inşallah 🤲🏻🥺🥰❤️

Bal12 maşallah Allah bizede böyle bir doğum nasip etsin inşallah sağlık ile büyüt bebeğini.
      Bebek o ana kadar kanala girmemiş miydi ve doğum için öncesinde neler yapmıştın bahsedebilir misin?

Bal12 maşallah çok rahat doğurmuşsunuz. İlk gebelik miydi

bbaby44 özel de oldu canım dikis atılmadan iğne yapılıyor hıc hissetmiyorsun plasentada da tek seferde çıktı temizleme falan yok yani

Bal12 ayhhh aglicakt nerdeyse ya ben bu dogum hikayelerine pek giremiyorum aglamamak icin ama seninkine yanlislikla girdim okudum hepsini ☺️☺️ neyse umarim bebis de sende iyisinizdir suan Allahtan cok hizli gecmis acilman bile olmus hanerin yok aci esigi yuksek olanlarin boyle oluyo sancisi olsa bile hissetmiyolar belki de senin de aci esigin yuksek Allah anali babali buyutsun insallah kuzum hayirlis olsun

Ozoooo bu tartışmayı sabitledi.

Bal12 Rabbim kolay geçitten geçirmiş dilerim bizlerde buraya bu kadar pozitif hikayelrr yazabil

Bal12
      Ağrı nasildi canım.Cokmu ağrın oldu doğumda.Yoksa dayanilacak gibimiydi.

Bal12 Ayyy insallah böyle kolay olur benimki de doktorlar korkutuyorlar beni

Bal12 bende çok korkuyorum hikayeniz bana moral oldu 🥰 bize önerebileceginiz bişey varmı kolay olması için bişey yaptınız mı bende suni sancı istemiyorum ama 🥺

bu kaçıncı doğumunuz? Rahat geçmiş Maşşallah. Rabbim analı babalı büyütsün 😊