Bizde 36+5 teyiz bel ağrıları asla uyutmuyor onun dışında oturuyoruz ama kalkamiyoruz 🤣🤣 biraz enerjik biraz halsiz geçiyor günü gününe tutmuyor sezeryan günü alacağız bizde bebek ters duruyormuş çünkü 🤭 ne yalan söyleyip içimden de sezeryan geciyordu başından beri inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırız 🤲🌸
33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸
1woramy bugün muayene günümüzdü doktorum alttan muayene etti ve ölçtü
1woramy sizin şikayetiniz ne peki
Bizde 34 haftalık olduk malesef ki ev taşımak zorunda kaldım hergün bir iş yapma çabasından herşeyi unuttum çok zor bu şekilde ev taşımak yerleştirmek
1woramy kendinizi yormadan dinlene dinlene yapın
1woramy
Hem otururken hem yatarken kalkamamak 🙈🙈az kaldı sıkıcaz dişimizi
minikmucizeemaak ben şuan 33 oldum 33 den sonra Dr 15 günde bir 35 den sonra her hafta
minikmucizeemaak yani sancılarının eşiğine bakılması için nstye giriyorsun sadece gerisi herzamqn olan şeyler extra şikayetin varsa ona göre bakar 37.haftada çatı muayenesi oluyorsun
Anneyimkiben son 26 kaldı inşallah 🥰
1woramy anladım doktorunuza sorun isterseniz
33+6 dan selamlar artık kocaman olduğumuz biraz daha hissedilir durumda hareketlerimiz daha sık ve belirgin sırt ağrılarımız çoğaldı biraz ama aynı bedeni paylaşmaktan çok mutluyuz biraz dar gelmeye başladı yerimiz sadece Umay Hanım çok heyecanlı tabi anneside öyle hepinizin sağlıkla mutlulukla miniklerinizi kucağınıza almanız dileğimizle 😍❤️
Bende yeni 35 hafta oldum kızlar benimde herşeyim hazır ama 2 haftaya taşınmamız gerekiyor mecburiyetten dua edin bana nasıl olacak bilmiyorum bide enfeksiyonum var hiç geçmiyor
zeynepppp96 ne kadar pozitif bi yorum 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah rabbim bir nefeste kurtarsın annelerimizi 🌸
Eylulum25 umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsın canım bu süreci inşAllah 🤲🏻
1woramy inşAllah bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey pozitif şeyler 👼🏻🤗
Asel2147 bende 35 haftalığım bizimde taşınam durumumuz var evimiz hazır değil 2 hafta sonra taşınacağız nasıl olacak bilmiyorum inşllh doğum olmadan taşınabilirim