• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

Bizde 36+5 teyiz bel ağrıları asla uyutmuyor onun dışında oturuyoruz ama kalkamiyoruz 🤣🤣 biraz enerjik biraz halsiz geçiyor günü gününe tutmuyor sezeryan günü alacağız bizde bebek ters duruyormuş çünkü 🤭 ne yalan söyleyip içimden de sezeryan geciyordu başından beri inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırız 🤲🌸

Bizde 34 haftalık olduk malesef ki ev taşımak zorunda kaldım hergün bir iş yapma çabasından herşeyi unuttum çok zor bu şekilde ev taşımak yerleştirmek

Seyda5834 bende de sürekli ishal ve regl ağrısı oluyor karnımda aşırı sertleşme oluyor birde ama sezeryan olmak istediğim için hiç alttan kontrol ettirmedim açıkçası

Asel2147 Allah yardımcınız olsun inşallah kendinizi çok yormamaya gayret edin lütfen 🙏

1woramy hazırlıklar tamm zaten çok bişey yapmadım 36 haftalık olduk. Arada toplanma oluyor başka bişey yok suanlik şükür

33+6 dan selamlar artık kocaman olduğumuz biraz daha hissedilir durumda hareketlerimiz daha sık ve belirgin sırt ağrılarımız çoğaldı biraz ama aynı bedeni paylaşmaktan çok mutluyuz biraz dar gelmeye başladı yerimiz sadece Umay Hanım çok heyecanlı tabi anneside öyle hepinizin sağlıkla mutlulukla miniklerinizi kucağınıza almanız dileğimizle 😍❤️

Bende yeni 35 hafta oldum kızlar benimde herşeyim hazır ama 2 haftaya taşınmamız gerekiyor mecburiyetten dua edin bana nasıl olacak bilmiyorum bide enfeksiyonum var hiç geçmiyor

zeynepppp96 ne kadar pozitif bi yorum 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah rabbim bir nefeste kurtarsın annelerimizi 🌸

Eylulum25 kuru dut kaynat varsa suyunu iç enfeksıyona çok iyi geliyor 🌸 Rabbim yardımcın olsun inşallah dıkkatlı ol bu süreçte

Asel2147 bende 35 haftalığım bizimde taşınam durumumuz var evimiz hazır değil 2 hafta sonra taşınacağız nasıl olacak bilmiyorum inşllh doğum olmadan taşınabilirim