• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

AsyaCngz55 benim öyle küçük şeyler kaldı alışveriş için onlarda halledersem bu hafta kıyafetlerini yıkıycam çantamı hazırlıycam inşallah 35+3 benimde ağırlaşıyoruz yakınlaştıkça 🥰

Egeminannesi sen korkarsan bebegınde bunu his eder hiçbişeyin seni etkilemesine izin verme 💋

Prensesruya regl sancısı sonra karın sertleşmesi göbek deliği ağrısı üşüme falan yalancı doğum sancıları genelde 5 dkda bir tekrarlıyorsa doktora görün 🥰

EbrKzlky evet haklısın genelde yatmaya yakın bıseyler içince kötü oluyorum

1woramy bugün 34 haftalık olduk Perşembe günü bir hastane serüvenimiz oldu nst sancılar çıktı doktorumuz yatış yaptı dün öğleden sonra 1 1.5 gibi taburcu etti dikkat etmek şartı ile artık yol kısaldı çok şükür her şeyi tamamladım eksik bir şey kalmadı

Aysesertan ay benım alısverıs dışında herseyım duruyor keşke sihirli bir el olsada tamamlansa Hersey 🥰😅

1woramy çünkü gebelik kolestazı var değerlerim yüksek bu değerlere göre tam zamanı erken değil aslında

Seyda5834 benimde 2 gündür karnımın alt kısmında kasıklarıma doğru ağrım var ve ishalim 36 haftalık olduk doktor ishal olduğunuz için mi alttan baktı

Ağrım var dedim alt karnımda tedbir amaçlı baktı

1woramy 35+1’iz 😊 hazırlıkların neredeyse hepsi tamam. Sadece hastane çantasına koyacağım çok az eşya kaldı sonra bebişi bekleyeceğiz bakalım son kontrolde en geç ekim ortası gibi alırız demişti doktorum 😍

1woramy 33+3 olduk bugün ama 32 haftalıkken kasılma sancıdan dolayı hastanede yattım 6 gün sancıları durdurdular 1 cm açıklığım vardı ciğer geliştirici de yapıldı Şuan evdeyim ama kasılmalar ve sancı ara sıra oluyor umarım 38 kadar dayanırız sezeryan günüm de belli 20 ekimde olacak inşallah.. Hazırlıklarımda 29-30 haftada bitirdim herşeyim hazır çok şükür bir tek eksiğim kızım ama inşallah gününde sağlıklı bir şekilde doğar..

1woramy 36+0 sancılar beli de etkıleneye basladı ve karnım düştü sanırım. Bır de gunduz bısey yok hep akşam başlıyor sancılar , ornek yarom saattır var. Dun gece uyuyamadım nerdeyse