• Doğum
  • Epidural normal doğum yapanlar

Hilal2901 ayyy anlattıklarınızı okudum ve çok heyecan yaptım bir yandan da mutlu oldunmm 😍 benimde 2. Gebeliğim normal doğum bekliyoruz şuan 38+5 bende doktorumla konuşmuştum epidural konusunu 6 cm açıklıkta takıyoruz dedi ama 6cm getirene kadar sancı çekeceğim birde bebeğin kilosu ileride baya beklerse dahada almasından korkuyorum ama epidural dediğiniz gibi konforluysa kafaya takmayacagım artık 😍😂 yani o sancı nasıl kesilir ve konforlu doğum olur şüphelerim vardı amma gitti sayenizde

Bestesimmons 5 buçuk sene önce kızımı epidural normal doğumla doğurdum. Hikayem profilimde yazıyor istersen orda okuyabilirsin. Ekstra sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin ☺️

Merve_vrl Merhaba ilk bebeğimi epidural normal doğum ile dünyaya getirdim 2 gün önce nişan geldi ve sonra ağrılarım başladı 3 cm açıklık ile hastaneye gittim epidural takıldı korkulacak hicbirsey yok 2,5 saat içinde tam açılma oldu doğum yaptım sonrası zaten çok güzeldi çok az dikisim vardı 5 günde hepsi düştü rahatladım doğumdan 2 gün sonra hatta evde temizlik bile yaptım çok güzel bir doğum olmuştu benim için şimdi 40+5 ikinci kızımı bekliyorum pazar günü nişanim geldi ama bebiş yok daha gelmiyor 🥲 ağrıların durumuna bakacağım dayanamazsam yine epidural almayı planlıyorum ♥️

Asfmray Yalnız normal doğumda 6 cm e kadar olan sancıları kendiniz çok rahat karşılayacaksınız 😊 Asıl mücadele ondan sonra başlıyor.

Hilal2901 ne kadar güzel.. Maşallah sağ Salim doğum yapmışsınız. Benim ikimci hamileliğim.. İlk hamileliğimde bebeğimi zorunlu sezeryanla dünyaya getirmiştim. Doktor oldu bitti hep çatın müsait değildi diyordu. Bebeğim küçüktü, (2400 git) erken doğdu zaten. Ben yine de normal doğum istemiştim. Her ne kadar çatın dar deseler de denemek istemiştim. Fakat sorun şudur ki ıkın dediklerinde ıkınamıyordum yani sancı ağrı hiçbir şey yoktu 6 cm kadar açılmıştı. Su da zaten çoktan gelmişti. Nst ye bağlıydım. Sancı yüksek gösteriyordu ıkın diyorlardı, olmuyordu. Hem istek yoktu, Hemde sancı hissetmiyordum. Bir yandan da suni bağlamışlardı. Onu da hissetmedim. Sıfırdı her şey.. Çok üzülmüştüm. Dediler ki bebek doğum yoluna girmiyor kafası uzuyor acil sezeryana almak gerekiyor. Ağlaya ağlaya girmiştim.
        O yüzden Çatım müsait olsun çok isterdim.

Şimdi 7 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse yurt dışında doğum yapmak istiyorum.
        Yurt dışında genelde normal doğumu öneriyorlarmış sezeryana yaklaşmıyorlarmış. Bakalım. Bu kez nasıl bir süreç olacak benim için..

@“Hilal2901” epidural sadece özel hastanelerde yapılıyor doğru mu

Asfmray sağlıkla gelsin bebiş🫶 Her dogumun bir zorluğu oluyor ama böyle de prenses gibi doguruyorsun😂

Eda91- rabbim en sağlıklısını nasip etsin insallah🤲🏻 Sen ve bebiş iyi olun da dogum seklinin hiçbir önemi yok

Kdrdlkr0 bilmiyorum ben devlette dogum yaptım bana taktılar. Normalde takılmıyormus ama sansıma takıldı heralde

K-Canseven sancıyıda geçtim zaten beni en çok korkutan şey o müdahaleler su patlatma sürekli açıklık kontrolleri felandı epidural rahatlatırsa ohhhh 😌