Epidural normal doğum yapanlar
ilkmommylikheyecani vajina ağrısı kemiklerim ağrıyor batma hissi alıyor , acaba kafasimi yerlesio ondan olabilir mi 33 haftalığım
karanmom evet canım muhtemelen kafasını hissediyorsundur
K-Canseven ya benden size tavsiye 34 gün önce doğum yaptım açıklığım 7 olunca epidural yaptırdım dayanamadım bu seferde ıkınanamadım doğumum çok zorlu geçti vakumdan tutun tepeme çıkıp karnıma bastırdılar anca doğdu o kadar çok yırtığım olduki ve ben hala kendımı toparlayamadım suankı aklım olsa ya başında taktırırdım yada o kadar cekmısken taktırmazdım 6,7 den sonra açılma hızlanıyor zaten
Ozgekilic_ Epiduralda sancı hissetmediğimiz için mi ıkınamadınız? Bazı doktorların önermediğini okudum
Selamlar benim sancim yokken suyum geldi daha sonra hastaneye giderken sanci başladı. Hastane 6 cm olmuşsun epidural alabilirsin dedi direk istedim. Amerikada doğum yaptim bu arada epiduralle beraber suni de taktılar. 1 saat sonra hemen ıkınma aşaması başladı. Yani dedikleri gibi yavaşlama olmadi bende. Ikinma konusunda ise ben sanci hissetmiyordum ama sanci geldiğinde hem baskı hissi oluyor hem de doktor sanci geldi ikin diyor. Ikinmami bile hissetmedim ama icgudusel.olarak yapabiliyorsunuz benim çok rahat oldu doğumum. 0 ağrı ile bitti hatta terlemedim bile ağrı sızı hissetmesine. Biraz dikisim vardi onlar da yapılırken hissetmedim.
K-Canseven bana cok kısa sure ıcın yaptılar sonrasın tabıkıde hissettim o sancıları ağrıları ama tam anlamıyla değil sanırım o yüzden ıkınamadım morelımı bozmamak ıcın doktorum da cok bılgı vermedi motıve etmeye başladı iyi bı hastane cok ıyı bı prof yaptı doğumumu o bana sen bılırsın ıstersen yaptır dedi ben onu dınlemeden o kadar sancıyı cekıp öyle yaptırdım zaten 7 den sonra yapmıyorlar 6,7 sınır ben çok yoruldum diye yaptılar
Merve_vrl Amin inşallah 💕