Pinklove kucağına göğsünün üstüne yattiyor ya o anları boş geçirme hiç benimki artık kafasını kaldiriyo durmuyo 🥺🥺🥺 gömülüp yattiyodu ozledim
Yenidoğan Bebek Uykusu💤
Pinklove kaynanan boş yapmasın kimseyi dinleme hep kucakla ten teması yap bosver. bu zamanları geri gelmeyecek. alışmaz daha o canı ne ki kucağa alışmayı bilsin
Hicbiseycik olmaz aşko istediği gibi uyusun sana ihtiyacı var kokuna ihtiyacı var benimki de uyumazdi kokumu istiyo halende aynı esarbimi koyuyorum yanına Uyanmiyo
- Düzenlendi
nefessmommm dikişlerim iyileşti de doğumda hemoroid oldum O beni zorluyor🥺
Benimki sabahları memeden uyuyor direkt yatağa ama geceleri memede uyusa bile koyduğumda uyanıyor napcam bilmiyorum
Pinklove kids ne kiz 🤣 ayrica alistiysa alisti kime ne ki biraz buyusun kucaginda durduramayacan en minnos zamanlari kayinvalidecigin lutfen sorulmadikca karismasin lohusasin sen 🥲 uyku egitimi verirsin zamani gelince aslinda anneyle bag kurmaya devam etmek istiyor bebisin suan bir seni taniyor su koca dunyada bas bagrina 🥰
Pinklove nolur bırakın kucağa alışsın. Sevginize kokunuza ihtiyacı var onun şimdi. Bir de kıymetini bilin derim ben de 13 gün önce doğum yaptım hala küvözde daha eline bile dokunamadım kokusunu bilmiyorum. En az 1 ay daha kalacak çok küçük olduğu için. Keşke yanımda olsaydı da hep kucağımda olmak isteseydi.
Pinklove ah ah yol yakınken emerek uyumayı bıraktırmayı tavsiye ederim naçizane 13 aylık bebeğim var doğduğundan beri o şekildeydi tekrar hamileyim kasılmalardan dolayı erken doğum riskine karşı memeyi bırak dedi doktorum o yün bugündür uyku nedir unuttuk ne gece uykusu ne gündüz uykusu zaten düzenli değildi şimdi hiç uyumuyor gece ne zaman artık bayılıyor arabayla çıkarıyoruz öyle uyuyor diğer yöntemler işe yaramıyor biliyorum kıyamıyorsunuz ama gerçekten insanı perişan ediyor çok zorlanırsınız ben yeni doğacak bebeğimi kendi haline bırakmayı düşünüyorum ilkinden çok çekince 🤦🏻♀️
Pinklove ne olursa olsun bu anların kıymetini bilin inmesin kucağınızdan alışsın nolcak iş dediğin yapılır ama çok çabuk büyüyorlar kıymetli bu anlar öpün koklayın gerekirse yaka iğnesi gibi dursun yakanızda
Bebeğinizi kucağınızda uyutmanız sizi çok yorar ne kendinize zaman ayırabilirsiniz ne dinlenip ne ev işlerini yapabilirsiniz. Bebeğinizin karnı tam doymuş ve gazını iyi çıkarmışsınız uygun sıcaklıktaki odada gayet rahat 2-3 saat uyuyabilirler. Önemli olan nokta bir memeyi 20 dk aktif şekilde emzirip omzunuza alıp gazını çıkarıp diğer memeyi de 20 dk emzirip gazını çıkartıp çok sıkı olmadan kundak yapıp uyutmanız. Memenizde uyuklarsa uyandırıp memeleriniz sünger gibi olana kadar emzirtin ve ardından mutlaka geğirmesini sağlayarak rahatlatın. Sonra yatırırsanız çok rahat uyuduğunu göreceksiniz
Pinklove valla boşver en kolayı rahatı memede uyutmak bence ben silikonla eözirdiğim halde böyle diyorum kokumuzla uyudukları için saatlerce uyuyorlar kafaları rahatlatın kızlar 😂 postlarımda seni sık sık görüyordum sende doğurdun mu çoook mutlu oldum sağlıkla huzurla büyüt inşAllah🥰🥰
Bizde 37 günlüğüz doğduğundan hastaneden beri memede uyuyor büyüyünce alışır mı bilmiyorum ama bu durum benim çok hoşuma gidiyor bensiz uyumuyor daha eve ilk geldiğimiz gün uyuyamamisti yanıma aldım hemen uyudu. Gündüzleri kucağımda emziriyorum temas etmeyi çok seviyor emzirdikten sonra kendi kendine uyuyor ama gece illa memede durmak istiyor yanıma yatırıyorum hem emiyor hem elliyor yüzüme dokunuyor gelde bunu şimdi beşiğine yatır 🥰 kasımda ise başlayacağım ☹️için hiç şikayetçi değilim bu durumdan. alışma kısmına sinir oluyorum dur bismillah daha yeni minicik bebek bize ihtiyacı var tabi ki alışacak annesine alışmayacak ta babannesine mi alışacak sinir oluyorum bu tarz söylemlere. ben sadece oynarken, konuşurken yere yatırıyorum öyle oynuyorum konuşuyorum bebisimde dinliyor 🥰🥰
Hil7889 hahaha sağ ol canım 🤣🤣 ama valla işime geliyordu açıkçası ayakta sallamak daha zor o emerek uyuyordu bende TV izleyip telefon kurcalıyordum iyice dalınca da gidip yatırıyordum valla 😂😂