• Öneri
  • Yenidoğan Bebek Uykusu💤

Elenora, başlığı Yenidoğan Bebek Uykusu💤 olarak değiştirdi.
Elenora bu tartışmayı sabitledi.

Pinklove hyr canım alakası yok benim oğlumda öyleydi bence memede emerek uyuması kadar rahat bişey yok oğlum 6 aya kadar memede uyudu sonra yavaş yavaş kendi bıraktı zaten bebek yani memeye düşkün olmiycakta neye düşkün olucak🙃 ikinci gebeliğimi yaşıyorum oğlumu sütten keserkende hiç zorluk çekmedim kendi kendine bıraktı 1. Yaş 3 aylıktı o zaman yani kafana takma bunları

Pinklove doktorum ilk üç ay patron bebek dönemi o neyi nasıl isterse bırak öyle olsun derdi. İlk üç aylık dönemde zaten bir aliskanlik edinmiyorlarmis. 4.ay atağını atlattıktan sonra bir düzen kurabilirsin demişti. Ama ben yapamamistim tabi oğlum 18ayliga kadar hep emerek uyudu😅 sonra memeyi bıraktık anca öyle ben yanına uzanıyorum o bir iki sağa sola dönüp dalıyor uykuya, gece deliksiz kendi kendine uyumayı öğrendi. Şimdi 3yasinda çok şükür 18ayliktan beri odasında kendi yatağında uyur. Küçükken bir yandan çok güzel temasta olmak ama büyüdükçe uyku süresi kisaliyor sağa sola dönerken uyanınca başka türlü uyumayı bilmediği için hep meme istiyor saat başı yarım saatte bir uyandırıp memeee diyor geceler haram oluyor😂😂

Pinklove daha çok minik bence memede uyuması çok normal. Ayrıca bana da yok kucağa alıştırma yok memeye alıştırma diyorlar da zaten en fazla 3 yaşına kadar duruyor çocuklar kucakta sonra yüzlerini gören cennetlik dursun durabildiği kadar bence🥹

Pinklove hepsi mi aynı olur ya benimkide memede uyuyor tek farkı memeden ayrılınca uyanıyor asla uyumuyor kucakta pış pış bile fayda etmiyor emzik tuttu ama onu da çekiyor çekiyor boş olduğunu anlayınca atıyor. İlla memede kalacak yaka iğnesi 😂

Pinklove şöyle benim kızım 4 ay emdi. Ben onu hep göğsümde uyuturdum. Yanımda uykuya dalardı hep. Şimdi 2 buçuk yaşında akşam yatar sabah kalkar sorun yok 40 tan sonra bi düzen oluşuyor ama sizin kokunuz ona güven veriyor ve uykuya dalıyor. Bana sarılıp öyle uyur şuanda. Yani henüz 16 günlük ömründe alışkanlık gelişmez sanmıyorum ama beşiğinde kendi kendine uyuması benim tecrübeme göre daha iyi sanki. Ama şimdi 2. Ye hamileyim oğluma onu da koynumda uyuturum gibime geliyo güvende hissetsin diye😂

Hil7889 yok be ne vıcdan yapıyon onlara kalsa memeyı emzık gibi kullancaklar dkkd yok denemedım daha 3 gunluk bıraz daha zaman geçsın onu da denerız anam🤦‍♀️

Pinklove memeyi sürekli istemesi ve memede uyumasi aslinda karninin ac olduğu icin değil sizin kokunuzu sicakliginizi istediği icin benim oglumda öyleydi yapışık ikiz gibiydik ama sonra sonra ben uzerimden cikardigim kiyafeti yanina koymaya başladım onun kokusuna uyudu yavaş yavaş unutturdum uykuya dalınca uzun sure tutmadim memede yatirdim hemen anin tadını çıkarın derim yani o zamanlar zor ama cok güzel zamanlar geri gelmiyor cok cabuk büyüyorlar

Pinklove canım bizde 11 günlük olduk dediklerinin aynısı benimde öylee bide biz mamaya başladık sütüm çok az😒😒 Ama memede uyuması normal anneyi
    Hissetmek kokusunu almak istiyorlar 🥹

Pinklove görumcemin de böyle 9 aylık hala memede uyuyor malesef çok pişman Emzik verseydim keşke diyor gece düşün uyanıyor emzirerek uyutuyor dışarıda da öyle cok zorlanıyor emzige geçmeyi dene istersen sadece uyurken en azından

Pinklove Benim bebeğim de meme de uyuyor aç olduğu halde uyuyakalıyor yatırınca da uyanıyor. Kimseye aldırış etmeyin şuan bizim kucağımızda durmak istemesi en temel gereksinimlerinden biri

Pinklove yani şuan çok normal daha çok küçük ve sadece size ihtiyacı var memede uyumaya alıştırmamak pek mümkün değil illaki emerken uyuyakaliyorlar takmayın kimseyi akışına bırakın benimde ilk kizim öyleydi ne yapsam başka türlü uyumadı napalim öyle böyle 3 yaşına geldi işte 😄

Pinklove benim bebeğim de aynı memede uyuyor 24 günlüğüz YouTube’da araştır dım anne karnındaki kokuyu memeden alıyormuş bebek 3 aya kadar dünyada olduklarını bilmiyormuş o yüzden anne karnındaki kokuyu ararmış

Pinklove benim bebeğimde 5 günlük bugün kustu bi kaç kez sarı renkli gibi ama bilemedim bi problem mi var acaba

Pinklove benim oğlumda oyle2 aylik oldu halla meme de uyuyor ve alıştığı için öyle yapıyorlar kendi başına asla uyumaz ne yapsam da uyumuyor ve bende mecburen memede uyutuyorum

40 çikinca deyiwecek canim korkma

Pinklove maalesef doğru söylüyor.. 10 buçuk aylık bebemle memede uyurken yazıyorum🥲 ne gece uykusu var ne gündüz çünkü memede uyuyor memeyi çektiğim an çığlık kıyamet size tavsiyem 6.aydan sonra gece beslenmesini kesmeniz yoksa hayat kaliteniz sıfırlanıyor

Pinklove ben bebeğime uyku eğitimi verdim. 4 aydan sonra ve bunun çok faydasını gördüm. Size şimdiki tavsiyem.Şuan çok küçük zaten sürekli uykuya ihtiyacı olduğu için memede uyuması normal ama . Bir süre sonra bu durum gazlı bir bebek olmasına. Gazlı bebekde daha çok emmek ister. Emdiği içinde daha da rahatsız oluyor böyle bir girdaba giriyorsun.40 çıksın emerken onunla konuşup uyutmamaya çalış yatağına koyduktan sonra poposuna ritmik pat pat yaparak yatağında uyumasını öğret .Emzik tutarsa iyi olur. Ama şimdi en çok sana ihtiyacı var o yüzden sar sarmala bebeğini bu dünyaya alışması biraz zaman alacak.