• Öneri
  • Yenidoğan Bebek Uykusu💤

Pinklove dert etme zevkini yaşa zaten az bı süreden sonra düzelecek birde etrafı tanıma ve tepki verme dönemleri var o vakit memede tutamiyorsun zaten biri çıt cikarsin ne gözler duruyor ne baş doyasıya emmeden bırakıyorlar 😀 kaynanan da hiç çocuk dogurmamis gibi söylenmiş hangi bebek bu dönemde sütun önünde uyumaz ki zaten gucsuzler iki emip yorulur yatarlar onların şuan ki yapabileceği en mantıklı eylem 😂

Minikperi benimkide gülüyor ama hala yakalayamadım fotosunu 2 saniye sürüyor gülmesi fjdjdjsj

Pinklove kuzenimin bebeği öyleydi 1 yaşına geldi hala öyle sanırım karakteriyle alakalıymş temas seven bebekler böyle yapıyomş senin kokuna ihtiyacı var demekki 🥰
    Doktora sormuş sütten kesilince uyku düzeni oturur demiş

User22 evet benimkide temas bağımlısı sanırım ağlayinca elimi eline değdiriyorum susuyor😂😍

Pinklove avent ultra softu tuttu ben bilmeden aldım da ultra air i daha kolay tutuyolarmış. Chicco damaklıyı tutturamadık

Pinklove tam olarak bi temas bağımlısı evet 💗 kuzeniminki de bırakmıyo annesini sırf kendini uyandırabilmj için memeden ayırır ayırmaz uyanıyo
        Yapışık ikiz olcaksınız bi süre zordur ama hepsi gecici

Pinklove 61günlüğüz bugün memede uyuyor 😂 yatağa koyunca bazen açılıyor uykusu hemen emziriyorum geri dalıyor yavaş yavaş koyuyorum uyuya kalıyor. Ayakta sallama fslan düşünüyorsan meme daha rahat 😂 arkadaşımın oğlu 9 aylık ayakta sallamaya alışık. Genelde saklamayı kesip ayağından kaldırınca uyanıyor. Genelde o şekilde sallaya sallaya bekliyor ya da ayağında bekletiyor. Hangi uyku eğitimini verirsen ver 4.ayda bozulacak. Diş ve atak dönemi var malasef. O yüzden bence memenin keyfini çıkar 😂 ben kendi yatağımda bana sarılırken de uyutuyorum, bazen koyunca kendi de uyuyor, bazende üstümde uzanır vaziyette uyuyor 😅 emin ol durmadan temas ediyoruz. Hatta herkes kucağına çok alıştı vs diyor ama aramızdaki güvenli bağın oturduğuna eminim. Önemli olan o güvenli bağ. Eğer bağınız oturursa yatağında da uyuyor. Bence akışına bırakın. Uyusun şuanlık memenizde. Daha yeni doğdu adapte olamadı dünyaya. Göğüs ucunuzun kokusu plesanta kokusu o yüzden güvende hissediyor orada ☺️❤️

Pinklove Ben de yeni doğum yaptım 5 günlük olduk kızım ile hatta bugün 6. Günün içindeyiz. Durum bildirimi yapıyorum aynı durumdayiz benim konumu hissetmeden mememde uyumadan asla! Hatta önce güzelce uykuya dalacak öyle yatağa koyacağım öyle ki bugün iki saat birlikte uyuduk kızım ile öyle uykusuzluk çekiyorum 😔 günde Max 3 saat uyuyorum artık eskiden 1 de yatar 12 de kalkardim tatillerde şimdi uyku nedir unuttum resmen 🥲 Ama kokusu dünyalara bedelmis benden çok eşim yoruluyor bir de saat 6 da uyudu hala uyuyor bir de gelmiş çok az uyumuşum biraz daha uyuyayim dedi yattı şimdi baş bel ağrıları ile cebellesiyorum aynı zamanda dikiş ağrıları tabi.

Pinklove 4 aylık olucaz en baştan beri emerek uyuyor 🥹 Başka türlü uyutamıyorum. Varsın alışsın bana sıkıntı olmuyo açıkçası. Emzirip uyutuyorum net 2 saat uyur. Ömür boyu emicek hali yokya🥲

Pinklove ya ben yorum yapamiyorum cunku kizim kolik ve sut alerjisi olan bebekti cok agliyordu hic bir sekilde sakin sekilde uyutamadim canim 🥺

peri5860 Ben bebeğin güvenli bağlanma açısından buna ihtiyacı olduğunu ve elimden geldiğince birlikte vakit geçirmeyi doğru bulanlardanim. Eşim bile kendine alıştırma demeye başladı dedim kime alışsın 😅 Zor olur yorulur yipranirsin diyenler de çok ama kızım temas bağımlısı benim de ne yapayım ayrıca onun kokusunu içime çekip uykuya dalmam da benim bile kolay oluyor kızımın nasıl olmaz de mi 😘

Pinklove bizde öyleydik su an 41 günlügüz bazen emerken uyuyor bazen ana kucaginda sallanarak uyuyor bazen benim kucagimda gazini cikarmaya calisirken uyuyor ama artik uyusa bile hemen uyaniyor

Pinklove burda da kvlidelere taş çıkaran komşu var gelmiş diyor su ver çocuğa susuz kalmış diyor 😬

Nolmuss ayy tutsa bi dert tutmasa ayrı 🥲 ben suan vicdan yapıyorum kandırdım yavrımı diye 😂😂 bibs denedin mi? Bazıları onu seviyomuss