• Öneri
  • Yenidoğan Bebek Uykusu💤

Günaaaaydıınn ( Seda sayanın sesiyle okuyun)
16 günlük minnos oğlum var doğduğu günden beri memede uyuyor sadece. Emip uykuya dalıyor bende alıp yatağına koyuyorum. Asla kendi başına, sallanarak falan uyumaz. Bu böyle gider mi alıştı mı sizce? Yoksa 40 çıkınca değişir mi huyunu?
Kaynanamda sinir ediyor yok kucağa alıştırdın yok memeye alıştırdın büyüyene kadar emer seni sana nefes almaya izin vermez hep gucak ister falan😒

Yokmu kimsenin yenidoğan bebeği?

18 günlük girlüm aynı artık dün pes edip emzik verdim sırtımın ağrısından . Yatağa koyabilme aşamasında zortlamaman harika biz koala ve ağaç gibiyiz resmen bıraktığım an kıyamett zabaa gadar üstümde 🥲 Kaynanam da aynısını diyo güvende hissetmesiyle alakalı olduğunu anlatamadım… susarak konuşuyorum…

Pinklove bizde de aynı ortam mevcut 😂 kucağımda uyuyo totosu yatağa değdiği an bazen uyanıyo bazen uykuya devam ediyo sırtından pışpışlıyorum. Uykusunda mırıldanınca kucağıma alıyorum sanki hiç uyanmamış gibi derin uykuya dalıyo. Aman alışırsa alışsın napalım artık bırakcaz işi gücü bebiş kucaklıycaz. Onlar için de kolay bi durum değil ki anne karnından çıkıp kuru koltuğa yatağa yatıyolar 😂

Churcill Hahaha benimki hala kendini rahimde sanıyor aynı anne karnındaki pozisyonda uyuyor hep fjfjfkd diyorum keşke çıkarmasaydım seni ordan böyle daha rahattik🤣

Pinklove canım daha 16 günlük hayatta tek bildiği emmek kendisini güvende hissetmek istiyor çok normal yani zamanla değişir ama emzik denemediysen emzik dene bence

Pinklove alışmaz kucağa o daha dünyada olduğunun farkında bile değil yeni doğduğunda öyle meme de uyuyor minnoşlar ama 40 ı çıkınca benim ki meme de uyuma işini bıraktı karnı doyunca memeden ayrılıyor sırtına pış pış yaparken uyuyor şimdi 50 günlüğüz 3 farklı emzik aldım hiçbirini tutmadı en son aldığımı biraz tutuyor

Pinklove hep öyle uyudu oğlum hatta sütten kestim üzülmesin diye de kucağımda pışpışladım uyuyunca yatağına koydum hep 4 yaşıma gelene kadar bu böyle sürdü ama ben seviyordum o şekilde unutmayı ve kolay oluyordu şimdi de 2. Hamileliğim artık anlayacak duruma geldi ve anlattım annecim kardeşin olucak kucağıma yatarsan kardeşin karnımda sıkışır yatağınızda gidelim yatalım hadi diyorum tamam anne dedi o gün bu gündür maşallah günlük uyuma rutinlerini yapar ve yatağına çıkar uzanır uyumadan biraz konuşuyor soru falan soruyor sonra biz susup uyuyunca oda uykuya dalıyor kendi kendine hiç sallayarak uyutmadım emzikte tutmadı oğlum gece de emzirdim yatağına yatırdım hep küçükken yanıma da almadım kolay kolay şimdi kızımıza aynı şekil de yapmayı düşünüyorum inşallah

Benimki de öyle ya memede uyuyor ve kusuyor da bu aralar korkar oldum 🥺

Pinklove ay çok biliyor herhalde hanımefendi 😒 40 ı çıkınca kendi düzene girecek canım kendi başına da uyur benim oğlum da illa emmede uyumak istiyor uyunca kalkıyor geri sonra hafif beşikte sallayınca yatıyor yavaş yavaş oturur düzene

visnelibrownie Sizde biraz uzun sürmüş ama gerçekten memede uyuması daha kolayima geliyor😃

Pinklove çok normal kız yook ki daha o minicik bişi birtek seninle alakası var bırak emsin bir anda büyüyecek bu günleri çok ariyacaksin keşke hala kucağımda meme emen bir yavru olarak kalsaydı diyeceksin 🥰