Pinklove görumcemin de böyle 9 aylık hala memede uyuyor malesef çok pişman Emzik verseydim keşke diyor gece düşün uyanıyor emzirerek uyutuyor dışarıda da öyle cok zorlanıyor emzige geçmeyi dene istersen sadece uyurken en azından
Yenidoğan Bebek Uykusu💤
Pinklove Benim bebeğim de meme de uyuyor aç olduğu halde uyuyakalıyor yatırınca da uyanıyor. Kimseye aldırış etmeyin şuan bizim kucağımızda durmak istemesi en temel gereksinimlerinden biri
- Düzenlendi
Pinklove benim bebeğim de aynı memede uyuyor 24 günlüğüz YouTube’da araştır dım anne karnındaki kokuyu memeden alıyormuş bebek 3 aya kadar dünyada olduklarını bilmiyormuş o yüzden anne karnındaki kokuyu ararmış
Pinklove benim oğlumda oyle2 aylik oldu halla meme de uyuyor ve alıştığı için öyle yapıyorlar kendi başına asla uyumaz ne yapsam da uyumuyor ve bende mecburen memede uyutuyorum
40 çikinca deyiwecek canim korkma
Pinklove maalesef doğru söylüyor.. 10 buçuk aylık bebemle memede uyurken yazıyorum🥲 ne gece uykusu var ne gündüz çünkü memede uyuyor memeyi çektiğim an çığlık kıyamet size tavsiyem 6.aydan sonra gece beslenmesini kesmeniz yoksa hayat kaliteniz sıfırlanıyor
Pinklove ben bebeğime uyku eğitimi verdim. 4 aydan sonra ve bunun çok faydasını gördüm. Size şimdiki tavsiyem.Şuan çok küçük zaten sürekli uykuya ihtiyacı olduğu için memede uyuması normal ama . Bir süre sonra bu durum gazlı bir bebek olmasına. Gazlı bebekde daha çok emmek ister. Emdiği içinde daha da rahatsız oluyor böyle bir girdaba giriyorsun.40 çıksın emerken onunla konuşup uyutmamaya çalış yatağına koyduktan sonra poposuna ritmik pat pat yaparak yatağında uyumasını öğret .Emzik tutarsa iyi olur. Ama şimdi en çok sana ihtiyacı var o yüzden sar sarmala bebeğini bu dünyaya alışması biraz zaman alacak.
Pinklove valla al bendende okadar kndı yatağına koysam hemen uyanıyor sadece memede uyuyor
Benimde aynı durum 10 günlük kızım var memeden ayrılmıyor bırakınca hemen uyanıyor ya da ağlıyor 😪
Pinklove dinleme canım kaynanaı sen benimkide dedi ama en çok o alıştırdı ben yatakta uyutmaya alıştırdım.Ve göğüste uyutmayı bırakman lazım Allah korusun boğulur falan korkutmak istememde hem zorlanırsın hemde yorulursun ben internette gördüğüm ses var beyaz gürültü ve piş piş ona alıştırdım kucağımda uyuyordu bazen sessiz bakarkende yanına koydum öyle daldı ve tülbente veya bir beze anne sütünü damlatıp bebeğin nefes alabileceği yere koyunca da uykuya daldığını farkettim şuan 2 ay 23 günlüğüz umarım seninkide bu yöntemlerle alışır🥰 ve bebeğin en huzurlu olduğu yer anne kucağıdır bebek kendiliğinden alışıktır o yüzden denilenkeri umursama.
Pinklove ama şu an o henüz dünyada olduğunun bile farkında değil ve aslında en çok sizi bildiği için emerek kendini mutlu ve huzurlu hissettirmeye çalışıyor alışmaz tabiki yavaşça uyutma yöntemlerini ogrenin bu konuda ‘Mahallenin En Mutlu Bebeği ‘ ve ‘Uyku Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz’ kitabından destek almanızı öneririm
Pinklove 4. trimester nedir aç bir uzman videosu izlet şu kadına 😡😡🤬😡😤😤 beni deli edecekler teyzem de doğurmadan başladı kucağa alıştırma demeye sanki gel sen pışpışla diyen var
Pinklove kucağına göğsünün üstüne yattiyor ya o anları boş geçirme hiç benimki artık kafasını kaldiriyo durmuyo 🥺🥺🥺 gömülüp yattiyodu ozledim