Kivircikkuala selam canım yeni oldum bende senin gibi prosedür gereği 2 aşılama oldum ve negatif sonuç transferimi pazartesi oldum şimdi bekliyorum biz toplam ilaçlar dahil 21 bin küsür verdik raporlu olduğumuz halde bir haftada hastaneye 4 binden 13 500 e çıkardılar işlem ücretini normalde daha azdı 😒

Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Canim bende istanbul üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde bugun gorusme yaptim amh düşük benim asilama yada tup bebek karari icin heyete evraklarinizi yollayalim dedi insallah direk tup bebek olur evraklarimizi hazirlayacagiz sen hangi hastanede tedavi goruyorsun

Kivircikkuala mrb 10senedir tupbebek seruvenin icinde oldugum.icin sana tecrubelerimden bahsetmek isterim asilamayla kesinlikle zaman ve parani kaybetme cnm tutmuyo genelde cok dusuk ihtimal tutan var ilk tupbebegimi ist zeynep kamilde tam 2 sene boyunca sene 2014te sadece dosyami acmak icin gittim geldim ve sonuc negatif zaman kaybi devlet hastanelerine okdar verecgine git ozele devlet cok oyaliyo ve cok incelemiyo istanbul tupbebek merkezinde tuttu cok sukur 10bin falan harcadik

Kivircikkuala ben özelde yaptırmıştım ama şunu söyliyim hastane ücretsiz olsa bile ilaçlar ciddi masraflı oluyor. İlk 6 ay iğneler ilaçlar takviye haplar derken çok tutuyor. Net rakam bilemiyorum ama kendinizi hazırlayın derim.

Devlette Han gi hastanede yaptıracaksın ona göre net fiyat söyleyeyim rabbim aratmasın tez zamanda nasip etsin herkese

Merhabalar, ben 2 aşılamadan sonra başladım tüp bebeğe. Teşhisimiz açıklanamayan infertilite olduğu için rapor kapsamında oldum.
            4500 tl transfer, 3800 de iğne ilaç ücreti toplam 9300 tl verdik. 6 adet de embriyomuz donduruldu ama ona ücret almadılar, 1 yıl ücretsizmiş.
            Bizim toplam masrafımız 9300 tl oldu yani.
            Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Mayıs ayında transfer oldum.

Kivircikkuala devlet hastanelerinde raporlu olduğu için daha uygun fiyat oluyor o da ilaç parası hastaneye pek bişey vermiyorsunz toplam 10.000 maliyeti olmuyor

Kivircikkuala bende üniversite hastanesinde iki aşılama yaptırdım gerçekten zaman kaybı ve boşuna ilaç kullanmak.. ancak tüp bebekte gayet başarılılar tüp bebek ücreti 16.000 tl ilaçlar da 4000 küsür tuttu dondurmak içinde ekstra 1000 tl ödedik