Kivircikkuala ben özelde yaptırmıştım ama şunu söyliyim hastane ücretsiz olsa bile ilaçlar ciddi masraflı oluyor. İlk 6 ay iğneler ilaçlar takviye haplar derken çok tutuyor. Net rakam bilemiyorum ama kendinizi hazırlayın derim.

Devlette Han gi hastanede yaptıracaksın ona göre net fiyat söyleyeyim rabbim aratmasın tez zamanda nasip etsin herkese

Merhabalar, ben 2 aşılamadan sonra başladım tüp bebeğe. Teşhisimiz açıklanamayan infertilite olduğu için rapor kapsamında oldum.
      4500 tl transfer, 3800 de iğne ilaç ücreti toplam 9300 tl verdik. 6 adet de embriyomuz donduruldu ama ona ücret almadılar, 1 yıl ücretsizmiş.
      Bizim toplam masrafımız 9300 tl oldu yani.
      Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Mayıs ayında transfer oldum.

Kivircikkuala devlet hastanelerinde raporlu olduğu için daha uygun fiyat oluyor o da ilaç parası hastaneye pek bişey vermiyorsunz toplam 10.000 maliyeti olmuyor

Kivircikkuala bende üniversite hastanesinde iki aşılama yaptırdım gerçekten zaman kaybı ve boşuna ilaç kullanmak.. ancak tüp bebekte gayet başarılılar tüp bebek ücreti 16.000 tl ilaçlar da 4000 küsür tuttu dondurmak içinde ekstra 1000 tl ödedik

Alparslanim29 şimdi maddiyat açısından zordayız eğitim araştırma da denemek istiyorum olmazsa tıp fakültesine gidicem

Slnrcn çok sağol kuzum teşekkür ederim de 6 ay derken ne demek istedin ben anlamadım

Cansel76 teşekkür ederim kuzum bize aşılama için rapor çıktı zaten tüp bebek için yeniden mi çıkıyor peki

Kivircikkuala canım ilaçların şu anda maliyeti 20 bin civarı raporla 5 bine alırsın transfer ücreti istanbulda 2400 civarı falandı 2. Transfere doğru 1800 lere düşüyordu muhtemelen aynıdır ordada

Busebusee Bilkent şehir hastanesinde 4500 tl transfer ücreti verdik sadece. Embriyo dondurmaya da 1 yıl ücretsiz hak verdiler. İlaçlara da raporla 3800 tl verdik

Kivircikkuala çok şükür tutundu. 19. Haftamızdayız. Geçen yıl aşılama ile olan bebeğimi 22. haftada covid oldum ve enfeksiyondan rahim açıldı, ölü doğum oldu. Daha sonra aşılamalar tutmayınca tüp bebeğe başladık.
                    İnşallah kucağımıza almak nasip olur hepimize