Beydanur16 40+2 doğurdum doktor son 3 gün daha beklemem yoksa suniyi veririm dedi. Bende kabul ettim. Çatı muayenesi tetikliyormuş zaten. Gecesine sancım başladı.

Beydanur16 kız bebekler hep öyle vallaha benimle birlikte bir kadın vardı 38.haftası bitmişti benim bebeğim onunla aynı haftaya denk geliyordu benimki erken doğdu o anca doğurdu hastanede kadın bir hafta durmuştu vallaha Allah kolaylık versin yakın zamanda gelir inşallah

nur6565 40+1 de doğurdum doğumum 6 saat sürdü. Doğumdan önce top ve squat ile uğraştım sancım olduğunda da hep squat yaptım hiç durmadım ve doğumum çok güzel geçecek çabucak doğuracağım diye söyledim ve buna kendimi inandırdım aynı zamanda kızıma da gaz verdim yapabilirsin gelebilirsin başarırız diye 😄 bence sizde yapın ve kendinize güvenin iyi geçecektir inşallah 😍

Beydanur16 valla bende 39 oldum ara ara kasılmalarım oluyor birde kızım sürekli toplanıyo bi yere artık sığmıyor içime ama gelmeye niyeti yok sabırsızlıkla bekliyoruz bizde 🫠 Sanki daha 1 ay böyle gidicek gibi hissediyorum 😀

Bende şuan 39+4 teyim arada aşağıda baskı hissetmek dışında hiçbir tık tok ve kızım oldukça hareket halinde bekliyoruz gelmesini 🥹

mltm_m bilmiyorum ki doktor doğum kanalına girdi veya girmedi diye bişey söylemedi benimde hiç aklıma gelmedi doktorun yanına gidince unutuyorum herşeyi

Selindora beni o flnda tetiklemedi valla ağrım sancım var ama doğum sancısı gibi şiddetli veya devamlı değil yine bekliyorum bakalım hayırlısı

Tayyibe42 39+4 olduk bakalım. Sende bu aralarda doğum yapsan tam zamanı aslında hayırlısıyla sende yaparsın inşallah doğumunu.

Leilani 2 3 gündür squat yapıyorum bende bacaklarım hamladı bide onun ağrısını çekiyorum 😄😄 kendime güzel güzel şeyler söylüyorum kızıma da hadi annecim gel fln diye konuşuyorum da en sonunda pes edip gel geliceksen be diyip 2 sn bi cazgırlaşmıyo değilim 😄 valla senin kız o gazla iyi gelmiş 6 saatte iyi hayırlısı inşallah benimde senin gibi pozitif geçer

ebru_isik34 aynı bende öyle hissediyorum valla şuanda da sancım ağrım var baskı yapıyo ama hiç doğum sancısı gibi değil bence buda yalancı gibi duruyo 🥲 inşallah kısa sürede doğum yaparsın sende canım