ParlakN bana da yatış verdiler şimdi nstdeyim şuan suyum azalmış suni sancı vericekler aynı anda doğurucaz galiba 😄hayırlarıyla doğumumuzu yaparız inşallah canım
Neden doğmuyoo nedeenn
Beydanur16 Ayy hadi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Beydanur16 doğum yaptınız mı merak ettim
Beydanur16 benimde kaynanam sinirimi çok bozuyor neymiş efendim şimdiye çok sancım olmalıymış artık doğurmalıymışım sancıdan bayılmam gerekiyormuş sıkıldım artık yaa doluyorum iyice
Happymm canım sancı bu yani elinde olan birşey değil önemli olan çocuğun ve senin sağlığın benimde sancım yoktu suni verdiler oda işe yaramadı sezeryana girdim eğer çocuğun suyu fln varsa sağlıklıysa ztn doktorun bekle der sana bi sıkıntı olduğunda suniyi verirler. Allah öyle işlere bıraktırmadan kendi sancınla Kolaylıkla sağlıkla doğurursun inşallah. Boşver sen kaynananı bilmişlik yapıyolar çoğu zaman keyfini moralini yüksek tut
Beydanur16 sağol canım sağlıkla analı babalı büyüt inşallah hiç açılma yok muydu senin suniden önce
Beydanur16 gözünaydın canım hayırlı ömrü olsun inşallah darısı başıma 🥰 bende yarın sabah gideceğim doktora bakalım ne olacak
Beydanur16 kimisi niye gelmiyor diye isyan eder kimisi içimde bir gün daha kalsın diye dua eder. Değişik bir dünya..
Happymm suniden önce 1cm varmıştı suniyle 3e çıktı 12 saat yedim o sancıyı da banamısın demedi kendim sancım olsaydı belki destekçi olur açılma yapardı ama tek suniyi çekmesi zor valla.sağol canım darısı senin başına inşallah
ParlakN sağol canım amin inşallah. Darısı da senin başına bakalım ne dicek doktor hayırlısıyla eline al sende bebeğini inşallah
Beydanur16 Güzel dip köşe temizlik yap yerleri eğilerek sil.Akşamına gelir böyle çok duydum😂
Ireeeeem öyle ama benim içimde kalacak günüde kalmamıştı suyuda.Allah herkese hayırlısını versin
avakadominigi bende işe falan yaramadı o valla her denileni yazılanı yaptım tık olmadı.doğum yaptım ama hayırlısıyla
Beydanur16 ben gibi nedene baslamiss biri daha sbdj
Beydanur16 haftanızdan kesin olarak emin misiniz ultrason tespitli zamanlamada 1 hafta ileri geri oynama oluyor diye biliyorum
Beydanur16 yine alamadım 😁 ne açılma ne sancı hiçbirşey yok kanala da girmemiş iki gün daha istedim çünkü bebekte sıkıntı yok suyunda kalp atışında o yüzden çarşamba yine hiçbir belirti olmazsa suni bile çekmeyip sezaryen olcam artık
ParlakN yaa senin bebişin gelmeye hiç niyeti yok ozmn yerini sevmiş 😄hayırlısı canım artık inşallah sezeryana kalmadan 2 güne doğumun olurda rahatlarsın bebişte sağlıklıysa sıkıntı yok ozmn bekle bakalım 2 güncük daha hakkınızda hayırlısı