ParlakN bana da yatış verdiler şimdi nstdeyim şuan suyum azalmış suni sancı vericekler aynı anda doğurucaz galiba 😄hayırlarıyla doğumumuzu yaparız inşallah canım

Beydanur16 benimde kaynanam sinirimi çok bozuyor neymiş efendim şimdiye çok sancım olmalıymış artık doğurmalıymışım sancıdan bayılmam gerekiyormuş sıkıldım artık yaa doluyorum iyice

Happymm Allah’ım insanın elinde olan bir durum mu bu 🥲😏 Hayırlı vakitte kucağınıza alın inşallah. Kaç haftalıksınız

mltm_m aynen ya sanki elimde sağolun teşekkürler 38+6 yım şuan

@mltm_m @ParlakN @Happymm doğurdum kızlar sonunda suni sancı verdiler ama açılmam 12 saatte 3cm oldu bende dayanamadım artık sezeryan oldum Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten bi nefeste doğurup elinize alın sağlıkla

Happymm canım sancı bu yani elinde olan birşey değil önemli olan çocuğun ve senin sağlığın benimde sancım yoktu suni verdiler oda işe yaramadı sezeryana girdim eğer çocuğun suyu fln varsa sağlıklıysa ztn doktorun bekle der sana bi sıkıntı olduğunda suniyi verirler. Allah öyle işlere bıraktırmadan kendi sancınla Kolaylıkla sağlıkla doğurursun inşallah. Boşver sen kaynananı bilmişlik yapıyolar çoğu zaman keyfini moralini yüksek tut

Beydanur16 gözünaydın canım hayırlı ömrü olsun inşallah darısı başıma 🥰 bende yarın sabah gideceğim doktora bakalım ne olacak

Happymm suniden önce 1cm varmıştı suniyle 3e çıktı 12 saat yedim o sancıyı da banamısın demedi kendim sancım olsaydı belki destekçi olur açılma yapardı ama tek suniyi çekmesi zor valla.sağol canım darısı senin başına inşallah

ParlakN sağol canım amin inşallah. Darısı da senin başına bakalım ne dicek doktor hayırlısıyla eline al sende bebeğini inşallah

Ireeeeem öyle ama benim içimde kalacak günüde kalmamıştı suyuda.Allah herkese hayırlısını versin

avakadominigi bende işe falan yaramadı o valla her denileni yazılanı yaptım tık olmadı.doğum yaptım ama hayırlısıyla

Beydanur16 yine alamadım 😁 ne açılma ne sancı hiçbirşey yok kanala da girmemiş iki gün daha istedim çünkü bebekte sıkıntı yok suyunda kalp atışında o yüzden çarşamba yine hiçbir belirti olmazsa suni bile çekmeyip sezaryen olcam artık

ParlakN yaa senin bebişin gelmeye hiç niyeti yok ozmn yerini sevmiş 😄hayırlısı canım artık inşallah sezeryana kalmadan 2 güne doğumun olurda rahatlarsın bebişte sağlıklıysa sıkıntı yok ozmn bekle bakalım 2 güncük daha hakkınızda hayırlısı