Emine-Yldrm07 benim annem bana hamileyken 6 kilo almış ben hamileyim 13 kilo falan aldim daha 26 hatfadayim
Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋♀️
Emine-Yldrm07 2. Hamileliğim çok zor geçiyor 24.haftamdayım 1kilo aldım bakalım sonum ne olacak 🤣
Emine-Yldrm07 34+4 haftalık olduk 5 kilo aldım . İlk oğlumda da öyleydi doğuma kadar toplam 8 almıştım. Bunda daha az olacak gibi.
Nisanurzorba doğumdan sonra hepsi gider canım hiç takılma kiloya
Emine-Yldrm07 19 haftalığım 2,5 kilo aldım şuana kadar🌸
Emine-Yldrm07 ben de hamileliğimde o dönem çok hızlı almıştım . 29 kg alarak hamileliğimi kapamıştım 😅 inşallah siz öyle olmazsınız
begummsfrgl nasıl oldu hiç bişey yemeyerek 🤭 tam 4.5 ay kustum ve hiç bişey yemedim bu süreçte 6 kilo verdim şuan da migdem çok yandığı için korkudan yiyemiyorum
Ayfer33 aynı şekilde bende dikkat ediyordum 11 kilo almıştım yalnız değilsiniz😂😂
Devaamine ayy ben sadece iğreniyorum her şeyden
Rabiakndk biz kilo almıyoruz ama bebek nasıl alıyor ben anlamıyorum onu
Aybarssena onu bende anlamıyorum hadi ben 5.aya kadar almadım ama sonrası 8kilo aldım yani bende hep merak etmisimdir 😄bazı insanlar 2kilo falan diyor ya toplam nasıl oluyor o yani bebek zaten 3kilo 🤷
Emine-Yldrm07 kızımda toplam 28 kg aldım 😂😂 30 diyorum duz hesap suan tekrar hamileyim 4 kg vermişim 10. hafta 🥲