• Gebelik
  • Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋‍♀️

Emine-Yldrm07 benim annem bana hamileyken 6 kilo almış ben hamileyim 13 kilo falan aldim daha 26 hatfadayim

Emine-Yldrm07 2. Hamileliğim çok zor geçiyor 24.haftamdayım 1kilo aldım bakalım sonum ne olacak 🤣

Emine-Yldrm07 34+4 haftalık olduk 5 kilo aldım . İlk oğlumda da öyleydi doğuma kadar toplam 8 almıştım. Bunda daha az olacak gibi.

Emine-Yldrm07 ben de hamileliğimde o dönem çok hızlı almıştım . 29 kg alarak hamileliğimi kapamıştım 😅 inşallah siz öyle olmazsınız

Pamuk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

begummsfrgl nasıl oldu hiç bişey yemeyerek 🤭 tam 4.5 ay kustum ve hiç bişey yemedim bu süreçte 6 kilo verdim şuan da migdem çok yandığı için korkudan yiyemiyorum

Ayfer33 aynı şekilde bende dikkat ediyordum 11 kilo almıştım yalnız değilsiniz😂😂

Aybarssena onu bende anlamıyorum hadi ben 5.aya kadar almadım ama sonrası 8kilo aldım yani bende hep merak etmisimdir 😄bazı insanlar 2kilo falan diyor ya toplam nasıl oluyor o yani bebek zaten 3kilo 🤷

Emine-Yldrm07 kızımda toplam 28 kg aldım 😂😂 30 diyorum duz hesap suan tekrar hamileyim 4 kg vermişim 10. hafta 🥲