nefessmommm Tubam26 bende de sibueun tıkanıklığı var bir süredir kız horlama sesime uyanıyorum bazen. İnşallah bebiş doğunca geçer hiç böyle huylarım yoktu 😂
nefessmommm Hhbnhbnjvv benim kızçe 28. Hafta da doğum pozisyonu aldı 32. Hafta da rahimde olması gerekenden de aşağıya indi. Vajinada baskı çok fazla ☺️ sağlıkla gelsin 🌼
Hhbnhbnjvv nefessmommm saglikla gelsin canım. Fazla indiyse dikkat et kendine uzan çok iş gorme🌸. Bende aksine daha dogum pozisyonunda bile degil donmesi gerekiyordu 29 haftadan ama yok inadı inat😀 donmedi 37ye kadar bekleyelim dedi doktor
cagla9094 nefessmommm Amin inşallah sağolun🌸 evet bir sebep var yaşadığım şehirden farklı bir şehire geldim doğum yapmak için eşim de sonradan gelicek o yüzden planlı sezaryen tercih ettim
Seyda3548 Bende 33. Haftadayım 3_4 damla kan geldi adet olacak mışım gibi ağrım oldu sizce erken doğum mu
nefessmommm Seyda3548 doktorunuzla görüştünüz mü kan gelince? Çatı muayenesi olduysan ondan olmuş olabilir
Brcmrttt Hhbnhbnjvv Nurrrrrrr06 gakkoyengee Semanurr0 benimki cennetten beni izliyor canım en çok şu an annemi yanımda istiyorum
Hiramninal Ege_annesi Yyaaa bende de durumlar aynı 39+3ne sancı var ne gelmeye niyeti bugün kontrolüm vardı çok yukardaymis
AsyaCngz55 nefessmommm çok zor canım Allah yardımcın olsun bende egzersiz yapamıyorum tıkanıyorum hemen ama evimi temizleyebiliyorum hala
nefessmommm AsyaCngz55 bir aydır sırayla bi annem bi kaynanam gelip yapıyor. Bir gün fazladan dursun diye kıpırdamıyorum
Karenim13 cagla9094 ayni haftadayiz benim sancimi bilmiyirum ama bugün 20 dk arayla sanki büyük abdest varmış gibi gidip geldi onun haricinde kaşık ağrım suyum felan yok
cagla9094 Karenim13 benim de 2 gündür olmaya başladı kasıklarıma ve belime bir ağrı giriyor 10 dk kadar sürüyor sonra geçiyor gün içinde 1 kere falan oluyor sıklaşmadığı için telaşlanmıyorum
Mylove47 nefessmommm ishal olduğunda doğum belirtisi olsun olmasın doktora gitmen gerekiyor ona göre en azındansa doğrusunu öyle anlarsın bende ishaldim doktor sadece ilaç verdi bazısında da öyle doğum belirtisi yaşayan var da yine de emin olabilmek adına doktora gitmende fayda var
Mylove47 Benim 34+5 benimde kasik ağrılarım artmaya başladı arada bel ağrısı oldu gece uyumadan geçmedi ama benim ağrım ara ara oluyor bebek aşağı baskı yaptığı için vajinada da ağrı oluyor sancı çıkmadı herhalde nstde de doktor sorun yok dedi geçti sadece
nefessmommm Mylove47 benimde bebek aşağıda olduğu için baskı arttı kasıklarımda hareket ediyor resmen
Mylove47 nefessmommm benimde bazen kasıklarımda hareket hissediyorum bazen aşağıda yine hareket ediyor ama benim doktor aşağıda veya yukarda demedi kaç haftadır öyle bende aşağıda olsa da doğum yakındır belkide ztn benim bı ayım kaldı belki bı ayids bulmaz belli olmzda hayırlısı bebek ne zaman gelmek isterse
Hizligonzales nefessmommm bende 35+1 im pazartesi doktor kontrolunde alt karinda asiri aci hissettigimi soyledim doktoruma bebek dönmüş kanala yerlesmeye calisiyor dogum yakin hazirlikli ol demisti ama daha aciklik muayenesi yapmadı sanirim bidaha ki kontrole yapacak
nefessmommm Hizligonzales benim çatı muayenesini samcıların yüksek çık ası sebebiyle 31+5 de yaptılar. Erken yapılması çok iyi değil diye okuyorum hep