Mucizem24 hiç olmaması nasıl bir duygu biliyor musunuz… Evladın kızı erkeği de olmaz Rabbim nasip etti emanetini verdi çok sükür cinsiyet hiç önemli değil siz ne istyrsnz sizin olur inşallah derdim
Cinsiyet beğendiremedim şaka gibi insalar
Mucizem24 aman kuzum kimseyi takma kafana boşver bu güzel günleri kendine zehir etme.. benim ilk bebeğim kızdı kaynanamgil öğrenince şok oldular üzülme ikincisi oğlan olur falan dediler bana.. sanki 10 tane kızım var gibi… şimdi ikinci hamileliğim daha söylemedim bende yeni öğrendim.. erkek manyağı bir aile maalesef.. kimin gelini erkek doğursa kaynanam 50 kere söyler dururdu bana şunun gelini oğlan doğurdu bunun kızı oğlan doğurdu diye… Allah verdi ya imtihan etmedi ya şükür edelim diyen yok.. o yüzden kimseyi kafana takma boşver kızı erkeği yok rabbim hayırlı evlat versin gerisi boş..
0911 evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur bence de Bi anlasalar insanlar
Mucizem24 şaka gibi erkek isterler normalde 😅😅😅
Cansu4559 benim de eşimin tarafi hep erkek eltim var 2 oğlu var ablamın iki kızı var kız olsaydı kardeş gibi büyürlerdi dediler 😁 kendimi de suçluyorum şuan bunları kafaya taktığım için
elif-asil ah nereden anlayacaklar yaşayan bilir sadece her göbeğine batırdığın iğne de Rabbime yalvardım sadece evlat hasreti çekenler anlar
Beyzanury1234 valla şaka gibi memnun edemedim ya😁 hani az çok insanların o surat ifadesini bilirsiniz sana kız yakışırdı… kız annesi olsaydın… eşim duysa parçalar 😄
Mucizem24
Canim arkadasim merhaba. Bende 2 yıldır evliyim. Biz evlendikten 4 5 ay sonra hastaneye gittik eşimle neden çocuğumuz olmuyor diye. Doktor bana da baktı eşime de baktı. Bana kısırsın dedi eşime de sperm sayıların çok az olmaz çocuğunuz dedi. Bizde evlat edinmeye karar vermiştik. Aradan 3 ay geçti ben hamile kaldım. Simdi 5 aylık hamileyim. İlk önce doktor kız dedi. Eşimin ailesi hep erkek. Çok mutlu oldular. Dün de tekrar baktı doktor. Bebişim erkekmiş. Biz çok mutlu olduk eşimle. Ben kendi annemi babamı aradım onlarda çok mutlu oldular erkek olduğu için. Hani kız erkek fark etmiyor. Benim babam torunum olsunda onunla gezeyim ona bir şeyler alayim diye düşünüyordu her zaman. Sonra kaynanamlari aradık bebek kız değil erkekmiş dedik. Surat astılar neyse bisi olmaz diyorlardı bana da canını sıkma erkek olsada bisi olmaz deyip sanki ben çok üzülmüşüm gibi bide beni teselli ediyorlardı. Ama ben çok mutluydum. Kız erkek fark etmez Rabbim bana bir mucize nasip etti elhamdülillah ♥️ hiç canını sıkma insanlar böyleler kimseye bir şey begendiremezsin.
Mucizem24 babada erkek olsaydı iyi diyorlar sanki ne hayrını gördülerse diyorum içimden 😅😅😅
Umaybebek1 valla bunu sorun edip buraya yazmaya bile utandım aslında çok şükür Rabbime sağlıkla gelsinler inşallah 💙
Mucizem24 son dönemde erkek cocukları rövanşta değil sanırım aynı tepkileri bende aldım 😂 cinsiyet soruyolar erkek diyorum “olsun” diyolar. Şaka mı bu olsun ne demek rabbim sağlıkla kavuştursun demek varken o kinayeli konuşma şeklide ne öyle
Tugraseda şaka gibiler gerçekten surat astılar resmen
Mucizem24 ay tövbe estağfirullah başlığı okuyunca tüylerim ürperdi zaten bu bizim seçeneğimiz de olan birşey değil ki, evlat hayırlı sağlıklı olsun yeter ikisi birbirinden güzel elhamdülillah, insan azıcık Allah’tan korkmalı ya, aynı imtihana tutulabilirsiniz, hiç evladınız olmayabilir, kızınız olup size çok zorluk cektirebilir
Bu nedir cinsiyet beğenmeme Allah muhafaza Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Rbytkn 5 yıl evlat beklemiş biri olarak bende çok şaşkınım insanların tepkilerine
Evremoz amiin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻🫶🏻
Mucizem24 çok anlayışsız insanlarımız var rabbim nasip etmiş olmuş evladın kizi erkeği mi olur benim de iki oğlum var annemin teyzesi kız doğurmayana anne demem ben demişti dedi o lafı duyduktan sonra zaten bende kopmuştu herşey çok sinir oluyorum öyle insanlara
Mucizem24 öncelikle tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻 takmayın ya insanlar hep konuşur benim de 5 kaybım var ve şuan sağlıklı ilerleyen 6. Gebeliğim çok şükür. Hep kızım olsun istedim ve Allahta gönlüme göre verdi. Bana da cinsiyeti söyleyince Olsun ya kızda iyidir dediler, yok eşime tesbih yapmışlar erkek çıkmış, kesenin fotosuna bakcaklarmış doğru muymuş. Yok benden erkek annesi olurmuş cinsiyet yanlışmış daha değişirmiş gibi saçma sapan şeyler söylediler😄en son sinirim bozuldu lafımı söyleyip susturdum😄