Mavisim3457 uygulamya göre 1 kasım. Doktor 15 ve 30 ekim arası dedi ama bence daha erken gelecek öyle hissediyorum
51 gün 🥴
Mavisim3457 uygulamada 11 gün görünüyo
Mavisim3457 amin inşallah canım🥰
Mavisim3457 bence de devam edecek 🥹 bütün hamileler aynı durumda galiba hem doğsun diye sabırsızlanıyoruz hem de bu minik hareketleri çok özleyeceğiz diye duygulanıyoruz 😂
- Düzenlendi
Mavisim3457 bebek kıyafeti pınçık pınçık bizde bir sürü şey vardı hepsi yıkandı ütülendi 6 ay öncesi ve sonrası diye ikiye ayrıldı öncesi şifonyerlerine sonrası hurç içinde koltukların altına kaldırıldı sonra emzik biberon göğüs kalkanı ıvır zıvır yıkandı tüm bu söylediklerim çok uzun süre ayakta kalamadığı için çok zAmanımı aldı.
Sana tavsiyem eğer kabin boy araba alacaksan önce pusetine ve alacaksan oto koltuğuna bir karar ver al koy evine , kendi odanda kullanacağın beşiğin anne yanı yatağın olacaksa onu da hazırla , 0-3 ay eşyaların da yıkanmış ütülenmiş hazır olsun müslinlerin hastane çantana bebiş ve kendin için koyacakların bu hafta onları bi bitir ki aklına geldikçe daha çok ekleme de yaparsın zamanla . Kalan bebek arabası , odası, diğer eşyaların odaya yerleşmesi falan zamanla olur hem gün geçtikçe bebek bizim hareketlerimizi biraz daha zorlayabiliyor yada ağırlık çökebiliyor sen acil durum için nolur nolmaz hazır ol da gerisi zaten bebek gelince bile olur
ZumrasMom_ Sanırım aynı doğacaklar gibi 🥰🥰🥰
Tubabebe Gelmiş vakit çok güzel Allahım sağlıklı sıhhatli bereketli ömürler nasip etsin inşallah ikinize de
MerveTeyze Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın haklısın. Bu şekilde düzenli olmak işimizi de kafamızı da rahatlatır. Ayakta durmak evet zorlaşıyor insan yoruluyor
Mavisim3457 nasıl gidiyor peki ben artık ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum yalancı sancılar da oluyor bende
ZumrasMom_ Bende aynı şekildeyim. Yalancı sancılar artık Bi tık daha uzun sürüyor gibi. Sol tarafa yatmaktan başka rahatlığım kalmadı. Aynı tarafa yatmaktan da uyuştum 😜😜😜😜
ZumrasMom_ Diş etlerim eskisi gibi değil, hamilelik boyunca her fırçalamam da kanıyorlar. 😱
Mavisim3457 bende tam tersi sola yatınca nefes alamıyorum sağ taraf daha rahat geliyor
Mavisim3457 benimde öyle hamilelik en çok dişleri etkiliyor diyorlardı doğruymuş
Mavisim3457 Sonnn 41 gün 🌸 heyecanlı ve en tatlı Kısım sanki. Ben hamileliğimin en çok bu zamanlarını sevdim
ZumrasMom_ Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin.
Çoğu şeyden fedakarlık yapıyoruz.
AsyaCngz55 Bebeğin hareketleri daha sert hisseder oldum dank dank kaburgalarıma vuruyor 😱😜
Sende de öyle mi
Mavisim3457 ayy hiç sorma 😅 canım kızcemin sol kaburgamla derdi var gidip gidip oraya vuruyor 😅 karnımı yamuk yumuk hale getiriyor. Çok ilginç ve güzel ya hem bir an önce doğsun istiyorum hem de böyle kalmak
Mavisim3457 amin canım cümlemize
AsyaCngz55 Bende öyleyim ahh ahh ❣️❣️❣️❣️
Çatlaklarınız ne durumda peki kızlar