Mavisim3457 ZumrasMom_ Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin. Çoğu şeyden fedakarlık yapıyoruz.
Mavisim3457 AsyaCngz55 Bebeğin hareketleri daha sert hisseder oldum dank dank kaburgalarıma vuruyor 😱😜 Sende de öyle mi
AsyaCngz55 Mavisim3457 ayy hiç sorma 😅 canım kızcemin sol kaburgamla derdi var gidip gidip oraya vuruyor 😅 karnımı yamuk yumuk hale getiriyor. Çok ilginç ve güzel ya hem bir an önce doğsun istiyorum hem de böyle kalmak
Mavisim3457 Egeminannesi O zaman her an herşey olabilir desene. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim
Ilosunuz1 Mavisim3457 minigimin erken doğum riski vardı teyzesi heran herşey olabilir erkende doğabilir 🥹❤️
Mavisim3457 Ilosunuz1 Ben onu yerim Sağlıkla kolaylıkla gelsin de Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim. 🥰
Mavisim3457 Mochi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah bu bebeğini de. 🥰 Nasılsın ağrın falan var mı
Mavisim3457 GiGi1 Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim. Nasılsın nasıl gidiyor