Gününüz nasıl geçiyor 🤔
Bugün nasılsınız
Tugcealtinisik bazen enerji patlamalı bazen üzgün bazen sinirli hiç belli olmuyor valla 😂
Rabiaaaa benimde öyle 😍
Tugcealtinisik ben kendimi hiç çekemiyorum böyle eşim nasıl çekiyor beni böyle bilemiyorum valla 😂😂
Tugcealtinisik bol bel ağrısı 🙄
Rabiaaaa onlarda çekemiyorlar ama katlanıyorlar bence onlarında işi zor valla çalışıyorlar akşam gelince bizi çekiyorlar 😇😇😊😂
1PrensAnnesi bel ve kasık ağrısından gece hiç uyumadım 😞
Tugcealtinisik aynen öyle canım ☺☺
Tugcealtinisik geçen gece doğruyorum sandm kasıklarım zonkluo belim ağrıyo backlrma kdr titriorm felaketti meğer 3.trimester de normalmş🙄 belimde geçmio aynı adet döneminda olan ağrı gbi içten ve sızlatark
1PrensAnnesi nasıl olcak bilmediğim ilk olduğu için ağrı oluyor kalkıp oturuyorum geççek mi diye bekliyorum hep 😊
Bugün başka mutlu 😀 umutlu canlıyım 😂Aşk doluyum 😍
Tugcealtinisik benimde ilk bebeğim ama araştırıp okuyorum o geceki ağrılar doğuma aşırı benziodu korktm ☺ Şükür değlmş. Bende valla bazen kalkıorm geçene kdr yürüyorum evde snra yatıorm napalım canları sağolsun miniklerin az kaldı dayanıorm. Kaç haftalıksın sen?
1PrensAnnesi 31+3 sen kaç haftalıksın
cansuece senin adına çok sevindim hep böyle ol 🙏🏻☺
Tugcealtinisik 26+4 ☺
Tugcealtinisik ah neredeeee inşallah tabi bende isterim ama her gün bir olmuyorum 🤦♀️Tek yaptığım ne kadar hamilelik hormonlarım olsada pozitif düşğnmeye elimden geldiğince pozitif davranmaya çalışmak ☺
1PrensAnnesi seninde az kalmış zaman çok çabuk geçiyor 😊
cansuece doğrusunu yapıyorsun canım zaten 😊
Tugcealtinisik ay evet bi an önce gelsin ocak seveyim prensimi💕
1PrensAnnesi seninde erkek mi 😊