1PrensAnnesi Tugcealtinisik geçen gece doğruyorum sandm kasıklarım zonkluo belim ağrıyo backlrma kdr titriorm felaketti meğer 3.trimester de normalmş🙄 belimde geçmio aynı adet döneminda olan ağrı gbi içten ve sızlatark
Tugcealtinisik 1PrensAnnesi nasıl olcak bilmediğim ilk olduğu için ağrı oluyor kalkıp oturuyorum geççek mi diye bekliyorum hep 😊
1PrensAnnesi Tugcealtinisik benimde ilk bebeğim ama araştırıp okuyorum o geceki ağrılar doğuma aşırı benziodu korktm ☺ Şükür değlmş. Bende valla bazen kalkıorm geçene kdr yürüyorum evde snra yatıorm napalım canları sağolsun miniklerin az kaldı dayanıorm. Kaç haftalıksın sen?
Elfszgn 1PrensAnnesi banada bazen öyle oluyo canm erken doğummu yoksa diye korkuyorum ya kramplar ağrılar zaten gece doğru dürüst hiç uyuyamyrm bide bu aylrda bebek ters dönebiliyomus 30haftalgm bend☺
cansuece Tugcealtinisik ah neredeeee inşallah tabi bende isterim ama her gün bir olmuyorum 🤦♀️Tek yaptığım ne kadar hamilelik hormonlarım olsada pozitif düşğnmeye elimden geldiğince pozitif davranmaya çalışmak ☺
BrcKzlaslan Tugcealtinisik işyerinde sıkılmakla meşgulüm ... bebeğimin hareketlerini takip ediyorum 😕😕 çalışmaktan bunaldım artık 😱
Lilbaby BrcKzlaslan Yanlış yönlendirmeyin lütfen yazmışım :) sinir neresinde göremedim kusura bakmayın şuan bu tepkiniz bana aynı şeyleri düşündürdü :)
1PrensAnnesi Elfszgn öldüm öldüm dirildim vallahi 🙂 doğuyo bu çocuk kesin dedm.. ben 30larda hastaneye sürekli gtmekten korkuyorum herşeyi doğum sanablirm🙄
Momtobe Bugun ilk defa hickirigini hissettim hem mutlu oldum hem telaslandim bu arada kizlar Nefes alamıyorum ben kaburgalarim batiyor resmen bazen sol tarafima yatiorum ama yok fenayim 🙁(