Tugcealtinisik aynen öyle canım ☺☺
Bugün nasılsınız
Tugcealtinisik geçen gece doğruyorum sandm kasıklarım zonkluo belim ağrıyo backlrma kdr titriorm felaketti meğer 3.trimester de normalmş🙄 belimde geçmio aynı adet döneminda olan ağrı gbi içten ve sızlatark
1PrensAnnesi nasıl olcak bilmediğim ilk olduğu için ağrı oluyor kalkıp oturuyorum geççek mi diye bekliyorum hep 😊
Bugün başka mutlu 😀 umutlu canlıyım 😂Aşk doluyum 😍
Tugcealtinisik benimde ilk bebeğim ama araştırıp okuyorum o geceki ağrılar doğuma aşırı benziodu korktm ☺ Şükür değlmş. Bende valla bazen kalkıorm geçene kdr yürüyorum evde snra yatıorm napalım canları sağolsun miniklerin az kaldı dayanıorm. Kaç haftalıksın sen?
1PrensAnnesi 31+3 sen kaç haftalıksın
cansuece senin adına çok sevindim hep böyle ol 🙏🏻☺
Tugcealtinisik 26+4 ☺
Tugcealtinisik ah neredeeee inşallah tabi bende isterim ama her gün bir olmuyorum 🤦♀️Tek yaptığım ne kadar hamilelik hormonlarım olsada pozitif düşğnmeye elimden geldiğince pozitif davranmaya çalışmak ☺
1PrensAnnesi seninde az kalmış zaman çok çabuk geçiyor 😊
cansuece doğrusunu yapıyorsun canım zaten 😊
Tugcealtinisik ay evet bi an önce gelsin ocak seveyim prensimi💕
1PrensAnnesi seninde erkek mi 😊
Tugcealtinisik 💙👼🏻💙evet
1PrensAnnesi isim ne istiyorsunuz 😊🤔
Tugcealtinisik işyerinde sıkılmakla meşgulüm ... bebeğimin hareketlerini takip ediyorum 😕😕 çalışmaktan bunaldım artık 😱
BrcKzlaslan onunla ilgilenmek hoşuna gittiği için iş çok sıkıcı gelir 😊😇
Tugcealtinisik neyseki kasım sonu haftamı dolduruyorum ayrılıcam izine inşallah 😊
1PrensAnnesi banada bazen öyle oluyo canm erken doğummu yoksa diye korkuyorum ya kramplar ağrılar zaten gece doğru dürüst hiç uyuyamyrm bide bu aylrda bebek ters dönebiliyomus 30haftalgm bend☺
Bugun ilk defa hickirigini hissettim hem mutlu oldum hem telaslandim bu arada kizlar Nefes alamıyorum ben kaburgalarim batiyor resmen bazen sol tarafima yatiorum ama yok fenayim 🙁(