• Bugün nasılsınız

Tugcealtinisik geçen gece doğruyorum sandm kasıklarım zonkluo belim ağrıyo backlrma kdr titriorm felaketti meğer 3.trimester de normalmş🙄 belimde geçmio aynı adet döneminda olan ağrı gbi içten ve sızlatark

Tugcealtinisik benimde ilk bebeğim ama araştırıp okuyorum o geceki ağrılar doğuma aşırı benziodu korktm ☺ Şükür değlmş. Bende valla bazen kalkıorm geçene kdr yürüyorum evde snra yatıorm napalım canları sağolsun miniklerin az kaldı dayanıorm. Kaç haftalıksın sen?

Tugcealtinisik ah neredeeee inşallah tabi bende isterim ama her gün bir olmuyorum 🤦‍♀️Tek yaptığım ne kadar hamilelik hormonlarım olsada pozitif düşğnmeye elimden geldiğince pozitif davranmaya çalışmak ☺

1PrensAnnesi banada bazen öyle oluyo canm erken doğummu yoksa diye korkuyorum ya kramplar ağrılar zaten gece doğru dürüst hiç uyuyamyrm bide bu aylrda bebek ters dönebiliyomus 30haftalgm bend☺

Bugun ilk defa hickirigini hissettim hem mutlu oldum hem telaslandim bu arada kizlar Nefes alamıyorum ben kaburgalarim batiyor resmen bazen sol tarafima yatiorum ama yok fenayim 🙁(