Cansucannnnnnnn Dneglr asla pes etmicem ama sende bilirsinki süreç çok zor tutamıyorum göz yaşlarımi saatler geçmiyor beşinci güne bı gelseler o kadar mutlu olucam ki
Cansucannnnnnnn Deletedmom_85 muticigim insllah kuzum bnada dua et insllah beşinci.gune gelir minişler çok korkuyorum
Deletedmom_85 Cansucannnnnnnn gelirler canım gelirler sen moralini yüksek tut olacak Allahını izniyle isteyen bekleyen herkes dualarımda bol bol edeceğim söz🥹
Cansucannnnnnnn se2206 valalhi sorma.kuzum kendime o kadar kızıyorum ki güçlü olayım diyorum ama goz yaşlarımı tutamıyorum hic elimden geleni yaptım insllah ilerlerler
se2206 Cansucannnnnnnn canm zor bir sürec evet ama beklemekten başka çare yok. Doktorda olumlu konuşmuş sende olumlu ol. Yarında benm doktor kontrolüm var inşallah güzel büyuyorlardir yumurtalarm.
Blossom Cansucannnnnnnn Canım niye bu kadar üzüyorsun kendini? Ben de kendimi olumsuz duygusal sanardım. Sen benden beter çıktın he. Bir dur bakalım hemen niye kötüyü düşünüp çağırıyorsun. Bugün bir video izledim amh 0.01 ile tek yumurtayla hamile kalmış kadın. Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamaz. Allah’ın izniyle güzel olacak her şey. Benim yumurta toplamam o kadar kötü geçti ki kendime gelemedim hala. Senin ne güzel geçti sürecin bak. Gerisi de güzel olacak.
aysenuurr11 Cansucannnnnnnn aklıma geldin simdi girip baktımm her sey cok güzel olack Allahin izniylee🤲🏻 zaman su gibi geciyor bi bakcaksin transfer olmussun bi bakcaksin hamilesiin💖
bubuiledudu Cansucannnnnnnn süreç çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun ama zamani geldiğinde en guzeli olacak eminim bunca zorluktan sonra değecek beklediğimize. Bu yolda olan herkese hep dua ediyorum 🙏🏻
bubuiledudu Deletedmom_85 benim de 5.gun 5bb dedi doktorum kalitesine çok güzel dedi tek embriyom var zaten o da benim mucizem olacak inşallah
Deletedmom_85 bubuiledudu inşallah canım senide görüyorum biliyorum Rabbım gönlündekini nasip etsin inşallah
Cansucannnnnnnn aysenuurr11 kuzum benim inşallah teşekkür ederim 4 tane döllenmiş bilmiyorum kaçıncı güne kadar giderler
aysenuurr11 Cansucannnnnnnn hepsi de gidebilir oyle düsün😍 burdan hepsi iyi kalite embriyo oldu yazarsin insallah 🤲🏻💖
se2206 Kızlar ya bugün kontrolum vardı doktor büyüklüklerini de ölçtu. Ama 11 10 9 8 7 falan şuan büyüyorlar dedi. 4 gün iğne kullandım öyle gittim. Daha büyürler dimi doktor dozunu da artırdı bir iğnenin.
se2206 Cansucannnnnnnn canım toplam on tane var da büyüklükleri daha küçük heralde inşallah büyürler. Doktor normal şuan dedi de bı tanesinin dozunu artırdı.
Cansucannnnnnnn se2206 insllah güzel güzel embriyolarin olur canım benim bugün doktor aradı bizide 3 taneyle yolumuza devam ediyoruz bakalım ınsllah güzel olurlar kaliteleri iyi dediler ama korkuyorum her zamnki gibi bn
se2206 Cansucannnnnnnn hım üçü iyiymis canım çok sükur. Kaçınci güne geldiler şuan? Bende korkuyorum ya istenilen büyükluge gelmezse diye
Cansucannnnnnnn se2206 kuzum bugün ikinci günleri aslında ben yarindan için dondurma talebinde bulundum ama embriyog pek buna yanaşmadı kaliteleri çok iyi dedi belki 5. Günede bekletebilir ama ömrümden ömür gidiyor inan