Pozitif bir doğum hıkayesı de benden gelsin
ChemistrySK ben devlette yaptım sancı odasına alındım oda çok güzel herşey var ama sadece kadın alıyorlardı sancı odalarına özelde belkı erkek alıyorlar
eftelyaa1603 normalde 11 /7 12/8 10/6 gibi çıkıuordu o gün sadece 14/9 çoktı 15 dk sonra ölçtüler daha yükselmişti ama kaçtı bılmıyorum sonra doğumhane de kaç kaç gitti onu bılemıyorum yuksektı ama bana su kadar cıktı diye bılgı vermedıler
ChemistrySK hayırlısı buydu galiba dediğine katılıyorum haftası erken olanların tansıyonun takıbe alıyorlar düşürmek için ilaç verıyorlar vesaire bir şey duydum gerçek midir urafe mıdır bilmem sezeryan ameliyat olduğu için ek para alıyorlarmış ama benim durumum için geçerli değildi benim tansıyonum yüksek çıktı. Her streste cıkmıyordu o gün öyle oldu o yüzden dıyorum ya bebeğim doğum şeklini kendi seçti çünkü streslı heyecanlı bırıyım ve bu kadar yüksek olmamıştı o gün öyle oldu
Eebb Maşallah size. Rabbim hayırlı ömürler versin minik kuşa 🤗 Bende ilk doğumum suni sancı ile olsa da korkmuyorum doğumdan. Çünkü bi şekilde Rabbim ayarlıyor. Korkuya endişeye gerek kalmıyor. o yüzden korkmuyorum ve şuan aşırı derecede bebeğimi kavuşma hissi oluştu sayenizde 🥺
Eebb Tansiyon o haldeyken sezaryen de olmaz normal de ayar oluyorum böyle gelişi güzel doktorlara!! uğraşmak istemiyorlar artık sezaryen benim için daha zor uğraştırıcı normal doğum benim için de basit diyorlar da külliyen yalan bende doktorun iş güzarlığından dolayı strese girdiğimden mecbur sezaryen oldum şu an 4.günüm ağrıdan ölüyorum sanki
ChemistrySK evet ne yazikki öyle ben gebelik zehirlenmesi geçirdim 30+5 te mecburi sezeryana alındım tansiyon yükseldikçe bebeğin beslenmesi imkansız hale geliyor plesenta ayrilabiliyor bu çok büyük bir risk, ama sezeryan öyle korkulacak bir durum değil en sağlıklı doğum şekli anne ve bebeğin hayatının riske atılmadığı doğum şeklidir rabbim bebek bebkleyen herkese sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın 🧿
_mustafa_yasemin katılıyorum ıkımızınde sağlıklı bır şekilde kavuşması çünkü ıkı doğum şeklinde de kavuşma anında herşey unutulup duygusal bir an başlıyor
Simaymavi dediğine de katılıyorum artık sezeryan küçük risklerde bile hemen doğurtma yöntemı öyle olmasa sezeryan doğum normal doğumdan fazla olmazdı. Annem tansiyon hastasıydı tabı annemın dönemı 3 gün hastane yatırıp tansiyonunu düzenlemiş sonra normal doğum yaptırmış hem de 4 küsür gram doğurdu kardeşimi. Şimdi 4 üzeri oldu mu o da sezeryan yurt dışıminda bıle ağırlıklı normal doğum yaptırıyorlar bız herseyde faydalı olanı değil de kolay olan yolu seçiyoruz. Ama bir yandan da hayırlısı bu bebişimiz de bu yolu seçiyor çünkü aksı durumda anne karnında doğumu başlatırdı nasıp kısmet dıyelım.