adm bu tartışmayı sabitledi.

Eebb benim bildiğim devlet zorunlu olmadığı sürece sezeryana koymazlar

• Eebb bunu yanıtladı.
  • Eebb bunu beğendi.

Eebb Maşallah size. Rabbim hayırlı ömürler versin minik kuşa 🤗 Bende ilk doğumum suni sancı ile olsa da korkmuyorum doğumdan. Çünkü bi şekilde Rabbim ayarlıyor. Korkuya endişeye gerek kalmıyor. o yüzden korkmuyorum ve şuan aşırı derecede bebeğimi kavuşma hissi oluştu sayenizde 🥺

Eebb belden uyuşma dediniz herhangi bir kesik ağrısı hissettiniz mi

• Eebb bunu yanıtladı.
    • Eebb bunu beğendi.

Eebb

Eebb Tansiyon o haldeyken sezaryen de olmaz normal de ayar oluyorum böyle gelişi güzel doktorlara!! uğraşmak istemiyorlar artık sezaryen benim için daha zor uğraştırıcı normal doğum benim için de basit diyorlar da külliyen yalan bende doktorun iş güzarlığından dolayı strese girdiğimden mecbur sezaryen oldum şu an 4.günüm ağrıdan ölüyorum sanki

Eebb bebeğim doğum şeklini kendı seçmişti

Öncelikle hayırlı mübarek olsun 🥰 Tam da bahsettiğiniz gibi bu şekilde düşünebildiğiniz için de sizi ayrıyeten tebrik ederim. 🌺

• Eebb bunu yanıtladı.
        • Eebb bunu beğendi.

ChemistrySK evet ne yazikki öyle ben gebelik zehirlenmesi geçirdim 30+5 te mecburi sezeryana alındım tansiyon yükseldikçe bebeğin beslenmesi imkansız hale geliyor plesenta ayrilabiliyor bu çok büyük bir risk, ama sezeryan öyle korkulacak bir durum değil en sağlıklı doğum şekli anne ve bebeğin hayatının riske atılmadığı doğum şeklidir rabbim bebek bebkleyen herkese sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Eebb sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah 🌸

• Eebb bunu yanıtladı.
            • Eebb bunu beğendi.
              Ozoooo, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

5678_ bence de devlet daha normal doğum odaklı ama yine de günümüzde sezeryan daha fazla bu da küçücük bir risk bıle varsa sezeryan olunması bence annemlerın zamanında öyle değilmiş yanı eskıden de ameliyat varmış ama en son çare

_mustafa_yasemin katılıyorum ıkımızınde sağlıklı bır şekilde kavuşması çünkü ıkı doğum şeklinde de kavuşma anında herşey unutulup duygusal bir an başlıyor

Meridag öyle his olarak bunu hıssedıyorum plansız bir şekilde hayata gelme hikayesi🥰

Simaymavi dediğine de katılıyorum artık sezeryan küçük risklerde bile hemen doğurtma yöntemı öyle olmasa sezeryan doğum normal doğumdan fazla olmazdı. Annem tansiyon hastasıydı tabı annemın dönemı 3 gün hastane yatırıp tansiyonunu düzenlemiş sonra normal doğum yaptırmış hem de 4 küsür gram doğurdu kardeşimi. Şimdi 4 üzeri oldu mu o da sezeryan yurt dışıminda bıle ağırlıklı normal doğum yaptırıyorlar bız herseyde faydalı olanı değil de kolay olan yolu seçiyoruz. Ama bir yandan da hayırlısı bu bebişimiz de bu yolu seçiyor çünkü aksı durumda anne karnında doğumu başlatırdı nasıp kısmet dıyelım.

Eebb geçen okula gittik kızım için öğretmen şaşırdı normal doğum olduğuna artık 10 çocuktan 9 u sezaryen oluyorlar dedi çok şaşırdım. 🤔