Kivircik01 HalideSultan He vallahi işin kötü yanı takıntı olduğunu bilmediğim zibilyon tane takıntım varmış 😂😂😂
kahvesever__ Kivircik01 başka çok var aslında ya evler temiz olması lazım çamaşırlar güzel kokması lazım 😂
chefmom Kivircik01 çamaşırları sererken de,katlarkende Eşiminkiler Oğlumunkiler Benimkiler diye ayırırım ve bunları da kendi içinde iç çamaşırları Üstler Altlar Asılacaklar Çoraplar Diye ayırırım 😂😂 bunlara birde bebek kıyafetleri eklendi ahhh kafayı yicem 😂😂
Sanathanim chefmom deminden beri okuduklarımın arasında bu en normali. Ki takıntı değil kolaylıktır. Bende eşimin kendiminkileri ayırır havluları ayırarak katlarım ki direk yerleşecek yere koymak için. Ama çok değişik şeyler varmış yaa böyle her şeye takılan insanların evime gelmesini istemem açıkçası😂 her gün sil süpürle mi uğraşacağım. Dünyaya bi kez geldim onuda temizlik takıntısıyla yaşayamam..
Nehirsude Kivircik01 vallaha abla persembe gittim doktora nstme bakti bu nasil birsey 1 sanci bile cikmamis bebek bide kanalada olmasina ragmen dedi sonra bu hafta izinliyim dogurma ben sana biliyom dedi oteki hafta😂5 gün kaldi gunumun bitmesine inat oldu gelmiyor
chefmom Kivircik01 başkaları önüne döker eline geleni katlar koyar izlerken kriz geçiriyorum 😅 kaynamama derim ben geleceğimde katlanacak çamaşır olmasın nolur görmek istemiyorum 😅😅
FatmaEnder Tesbih sesi , bozuk para sesi, duvar saatinin sesi, Kil tüy takıntisi sürekli yerden toplarim
chefmom Kivircik01 kıyafetleri de dolaba renklerine göre asmam lazım hepimizinkini. Yemek yapmaya başlarken herşey önümde olur soğanları bir kaba biberleri bir kaba domatesi bir kaba yani herşeyi ayrı ayrı doğrar öyle devam ederim beynimin içi zaten yeterince karışık 😂 püsküllü halıların kenarlarını tarakla tek tek düzeltirim. Araba plakaları okumam lazım zorundaymışım gibi hissediyorum. Birde şu yol kenarındaki sınır levhaları sayıyorum istemsizce. 1 tane kaçırırsam ağlayasım geliyor o yüzden arabada başka şeylerle uğraşmam gerekiyor 😅 aklıma gelenler bunlar 😅