Ebus2045 Kivircik01 uykuya dalan kadar ayak parmaklarım oynuyo uykuya daldigda duruyo 😄 çocukkenden beri böyle uykuya dalamiyorum illa oynucak
Siracinannesi Yazmelegi_ ay kız bende öyleyim neden acaba çok merak ediyorum 😂😂 eşimin çok tuhafıma gidiyor yolda durdurup dur plakayı toplayamadim bekle dediğim olmuştur 😂😂
Merve1616 Kivircik01 Gün içerisinde çok fazla el yıkamak Her gün çamaşır makinesi çalıştırmak Bir yere gitmeden önce ve eve dönünce duş almak Herkesin yaptığı yemeği yememek Her gün mutfak ve banyo havlularını degistirmek🌸
Ebus2045 Kivircik01 valla bende yalnızım sanıyordum ama geçenlerde eşimin abisinin geliniyle köye gitmiştik beraber çocuklarla uyurken baktım ayaklarını oynatiyo sordum onunda aynıymış yalnız degilmisim 😂😂
Merve1616 Kivircik01 Gün içerisinde çok fazla kiyafet değiştiriyorum ve çarşaf kırlent kılıfları yıkayacak biseyler illa buluyorum😂
turkuaz_ Kivircik01 bişeyin takım olması takındtım var meslea beyaz eşyaları farklı farklı marka alamam veya ne bilim başka şeyler içinde geçerli