Gurbet1997 benim 10 cm tam açıklık vardı yine kesi atılıp dikiş atıldı bebek başıyla bazen zorlayabildiğinden kesi atıyolar

Merhabaa tebrik ederim öncelikle, 40+ olduğu için soruyorum bebiş kaç kg doğmuştu 🥹 kesi olayından korkuyorum biraz da iri bebeklerde mi kesi atılıyo acaba

Gurbet1997 kesi atılırken hissetmedim dikerken az bişey hissettim o anın şokuyla umrumda bile olmadı sadece ilk günler oturmakta zorlandım şimdi 9 gün oldu iyiyim şükür oturabiliyorum

Turk33 benim kendi doktoruma epidurali sordugumda aynen oyle dedi sureci uzatabiliyor sanci durabiliyor felan dedi bende ikinma lonusunu sordum evet bazi kisilerde uyusmadan dolayi ikinma hissedilemeyebiliyor buda isi zorlastirabiliyor dedi yani riskleri neler diye sordugumda bunlari soylemisti,bende tedirginim kararsizim bu yuzden

Beyza01 Hay MaşaAllah Rabbim bizlere de nasip etsin İnşaAllah böyle rahat doğumu ufak tefek endişelerim vardı ama şuan daha rahat hissediyorum kendimi tek korkum sezeryanla doğum nolur dua edin bana arkadaşlar epilepsi dolayısıyla yüksek riskli gebeliğe yönlendirdiler bu konuda bilgisi olan var mı?

Beyza01 ya çok mutlu oldum okurken tebrik ederim Allah acısını göstermesin inşallah 🙏🏻 rabbim bize de kolay güzel doğum nasip etsin dua edin bize de 🥹 peki bişey sorucam doktor alttan eliyle muayene ederken açıklık yaptı dediniz ya acı hissettiniz mi eliyle açarken. Birde dikiş atılırken uyuşturma yapılmıyor mu

Beyza01 çok güzelmiş doğum hikayem gerçekten umarım bende senin gibi çok ağrı çekmem dikiş kısmı da beni çok geriyor sevmiyorum öyle iğne iplik falan kasılıyorum onun dışındaki çekeceğim acıya katlanırım dayanırım diye teselli ediyorum kendimi , benimde doktorum bebeğim iri olduğu için eğer oğluşum gelmek istemezse erken alırız suni sancı ile doğuma hazırlarız seni demişti sıfır açılmayla , senin ne güzel açılman olduktan sonra suni sancı vermişler inşallah benimde seninkisi gibi olur . Yavrunla sana mutluluklar 😍 bende bir an önce oğluşumu kucağıma almayı dört gözle bekliyorum

ChemistrySK bende bu yüzden epidural istemiyorum dedim 🤦🏻‍♀️ kararsizim bide hani sancıyı azar azar hissedip alışmak var bide bir anda yüklenmesi var nasıl oluyor bilmiyorum ama bir anda girerse daha çok korkutabilir gibime geliyor

Kizlar dikis veya kesi ani inanin dogum sancisi cektikden sonra ve o ikinma kismini basarmaya calistikdan sonra hic hissedilmiyor bile,ben bebegin dogdugunu gordukden sonra hicbisey gormedi.gozum valla vi am evvel bitsinde bebegimi goreyim tekrar diyorsunuz yani asla korkulacak endise edilecek bi aci vs olmuyor iki kez epizyotomi ile dogum yaptim ben