Kubrakkaya Beyza01 maşallah ne güzel bi doğum 🤩🤩🤩 benimde 40+1 oldu hala doğuramıyorum stres mi yaptım doğmuyor diye anlamadım ki hiç sancım falan yok
Smyr-krc Beyza01 peki son muayenede ağrı hissettiniz mi benim ilk gebeliğim çok korkuyorum birde ağrılara çok dayanıklı değilim
damlabazyel49 Beyza01 o kadar korkunç şeyler duyuyoruz ki içim ferahladı benimde 39+5 heyecanla bekliyorum acaba ne zaman gelecek diye korkularım da artıyor inşallah böyle kolay bı doğum olur çünkü hamileliğim de hıc zorluk yaşamadım inşallah dogumumda öyle olur
annesininkelegi Arzu890 epidurali almadan önce açıklıgınız ne kadar olmustu. Kuvvetli kasılmalar başlamış mıydı ? Bende çok istiyorum bu dogumumda biraz rahatlamak için
piemses_annesi Beyza01 Allah analı babalı büyütsün yalnız epidural neden aldın daha doğrusu epidural sadece sezeryanda oluyor biliyorum ben nasıl oldu anlamadım 😅 dikiş atarken de uyusturup atmiyorlar mi dikişi 🥺
ChemistrySK Yldz_dmrk_04 evet belden yapoyorlar sancinin agrisini hissetmeyi engelliyor prenses dogum diyorlar ama epidurali, sezeryandede kullaniyorlarmis uyusturma kisminda
Fnsengul asivemavii_07 bebek çıktıktan sonra onu da çıkarıyorlar hemen. Geri kaçmazsa eğer ki hemen çıkıyor canım
Beyza01 Gurbet1997 bebiş başıyla zorladığı için kesi atıldı. Eğer kesi atılmaz ise kendiliğinden yırtılma olabiliyormuş onu engellemek adına düzgün kesi atılıyor. Dikiş biraz acıyor tabi.
Beyza01 asivemavii_07 asivemavii_07 ben biraz sızlanınca lokal anestezi vurdular ama yine se hissedilen bir şey
Beyza01 minibebisim bebiş iri bir bebek değildi 3.025 doğdu. Ikınma sırasında kendiliğinden yırtılma olmaması adına doktor kontrollü bir kesi yapıyor aslında estetik açıdan da böyle olması daha iyiymiş
Beyza01 minibebisim 35aysegul doktor eliyle açarken ben açıkçası öyle bir şey yapacağını anlamadığım için bi ah dedim. Ama dayanılmayacak bir şey değil bi anlık diyebilirim. Lokal anestezi yaptı bana ama çok etki etmedi sanırım