• DoğumGebelik
  • Kendini SGK li gösterip dogum ücreti alacaklar var mi?

tugcesakzci yok yok tek bir şirkette gözüküyorum yani izin sonrası da öncesi de

Oznurckr hayır hamilelikten önce doksan gün şartı aranmıyor ama hamile kaldıktan sonra işe başladıysanız zaten soruşturma geçireceginiz çok net BAKIN SÖYLE BIR IBARE VAR HAMILE BIR INSANI KIMSE IŞE ALMAZ hiç bir firma bunu üstlenmez

babyy__ niye almasın yahu gayet alır işine yarıyorsa, al işte dayımın iş yeri eevet akrabalık bagımda var, memur gelip bu duruma dikkat cekerse işletme ve çalışanlar ailemizden yabancı calısan yok beni işe aldı derim olan bu cünkuuuuu :) sonucta dopum ödeneğini aldıktan sonra iznim bittip calısma dönemim basladıgında denetlemeye gelicekler, denetlemeye geldiklerinde beni iş yerinde calısan görmeleri onları ikna etmeye yeticek bitti gitti

Oznurckr doğum öncesi fiziki olarak orada çalışıyor musunuz peki? Sadece doğumdan sonra denetlemeye geldiklerinde orda olmanız tek başına bir önem teşkil etmiyor

tugcesakzci kimseye laf anlatamıyoruz yorumlarımız siliniyor bizene kendileri çekecek sonra bi bunlar akıllı böyel olsaydı hamile odeneği almayan tek kadın kalmazdı neyse

babyy__ saçma konuşuyorsun neye sitemin çalışıyorum işte kamera kaydı var, adam da denetlemeye geldi beni calısırken gördü , daha sorusturma acması için bi sebebi kalmıyor ki, denetlemeye geldiğinde beni calıstıgım yerde görmese neyse derim tamam

Tartışmayın arkadaşlar bilgi alim dedim tartışıyorsunuz.Muhasebeci arkadaşlar bildiklerini söyluyor uyarıyor yani her açıdan kanıtlayıp dogru yapacaksaniz yapin yoksa bulasmayın sonuclari kötü olur diyorlar haklilarda.yapmayin etmeyin demiyorlar sgk ya kendinizi her açıdan kanitlayacaksaniz sizbilirsiniz.Ufak bi eksiginiz şüphenjz varsa bulasmayın başınız ağrımasın

babyy__ şimdi bizde durum şu kendimizin organizasyon şirketi var eşimin üzerine. Brlikte yapıyoruz. Muhasebeci eşime demişki eşini yaparsan olmaz soruşturmada kabul etmezler vs vs bizde eşimin şirketinde sgklı giriş yaptırdık eylülde cıkıs verip milli egitimde ücretli öğretmenliğe başlıcam. Akıbetim ne olur

Jale155 biz sana durumu açıkladık arkadaşım karar senin sağlıkla kucağına al inşallah

babyy__ sen uyarıyorsun kötü birsey demiyorsun ki ne bilim 2 ayda sigorta yatırtmış oldum ya. Bilseydim kendi şirketimizde yaptırtırdım orda calıstıgımıda ispatlrdm

Birdadaskizi işte kendimiz için bişey soylemiyoruz bunu anlamiyorlar sanki para bizim cebimize gircek yazik gunah hepimiz hamileyiz nw kadar emek veriyoruz cikmasin bizden diye uyariyoruz

babyy__ ama işte 60 gün sigorta kaynımın şirketten kalan 40 gün milli eğitimden tamamlancak

Gebelik öncesi 1 yıl sigortanız varsa yapabilirsiniz şartlardan biri de bu gebelik öncesinde sigorta yoksa alamazsınız