Oznurckr doğum öncesi fiziki olarak orada çalışıyor musunuz peki? Sadece doğumdan sonra denetlemeye geldiklerinde orda olmanız tek başına bir önem teşkil etmiyor
Kendini SGK li gösterip dogum ücreti alacaklar var mi?
tugcesakzci kimseye laf anlatamıyoruz yorumlarımız siliniyor bizene kendileri çekecek sonra bi bunlar akıllı böyel olsaydı hamile odeneği almayan tek kadın kalmazdı neyse
Tartışmayın arkadaşlar bilgi alim dedim tartışıyorsunuz.Muhasebeci arkadaşlar bildiklerini söyluyor uyarıyor yani her açıdan kanıtlayıp dogru yapacaksaniz yapin yoksa bulasmayın sonuclari kötü olur diyorlar haklilarda.yapmayin etmeyin demiyorlar sgk ya kendinizi her açıdan kanitlayacaksaniz sizbilirsiniz.Ufak bi eksiginiz şüphenjz varsa bulasmayın başınız ağrımasın
babyy__ şimdi bizde durum şu kendimizin organizasyon şirketi var eşimin üzerine. Brlikte yapıyoruz. Muhasebeci eşime demişki eşini yaparsan olmaz soruşturmada kabul etmezler vs vs bizde eşimin şirketinde sgklı giriş yaptırdık eylülde cıkıs verip milli egitimde ücretli öğretmenliğe başlıcam. Akıbetim ne olur
Birdadaskizi kuzum bi yorum yapsam yine muhalefet olacaklar ama hiç bulaşma derim
babyy__ sen uyarıyorsun kötü birsey demiyorsun ki ne bilim 2 ayda sigorta yatırtmış oldum ya. Bilseydim kendi şirketimizde yaptırtırdım orda calıstıgımıda ispatlrdm
Birdadaskizi orda yaptırsan soruşturma geçirirdin ama milli egitim diyorsun en fazla para ödemesi yapmazlar
Birdadaskizi işte kendimiz için bişey soylemiyoruz bunu anlamiyorlar sanki para bizim cebimize gircek yazik gunah hepimiz hamileyiz nw kadar emek veriyoruz cikmasin bizden diye uyariyoruz
babyy__ ama işte 60 gün sigorta kaynımın şirketten kalan 40 gün milli eğitimden tamamlancak
Gebelik öncesi 1 yıl sigortanız varsa yapabilirsiniz şartlardan biri de bu gebelik öncesinde sigorta yoksa alamazsınız
Birdadaskizi üzgunüm ama odeme alamazsın aynı şey oluyor zaten
babyy__ yaklaşık 2 yıldır var primim zaten tahmini Nisan sonu doğum. Doktora doğum parası için rapor mu İsticem tekrar işe alırlar zaten eşimin calistigi şirket
babyy__ tamam sağolun
Jale155 ben metrobusun kapısında karnım burnumda ise gideyim aylarca, burada kendimizi nasıl SGK’li göstereyim nasıl para alayim konuşuluyor ya neyse..