25+3 olduk 2 gun sonra 5 ay bıtmiş 6. Aya girmiş oluyorum. İkili rakama düşmeye de 3 4 gun kaldı. Ama benım oglum cok hareket sız renkli usg ile de gördük çok hareketli anlatamam yani görüntü bile zor aldı doktor ama ben cok az hareketleri hissediyorum. Kiloluyum yaglarım var ondan mı kaynaklanıyor acaba bilen var mı tam olarak içeride resmen horon çekse de hissetsem diyorum.
Kilolu olduğum için mi
Kilodan olabilir ama daha erken yinede 35 haftaligiz 5 haftadir cok net hissediyorum bende ondan oncesi hafif gidiklanmalar felan
ozlemabdullah bundan sonra daha fazla hissetmeye başlıcaksınız zayıf olanların daha erken hissettiğini ben de duymuştum kilolu değilim ama ben de ilk hamileliğimde ilk hareketini yanlış hatırlamıyorsam 22 de fln hissetmiştim şimdi ikinciye hamileyim bunu daha erken hissetim ultrasonda da hareketliymiş bebeğiniz normal
ozlemabdullah canım bende detaylıya girdim orda sormuştum göbek yağlarından dolayı hareketlerini az hissetmen normal dedi zayıflar daha cok hissederlermiş
Kilodan ötürü 🙄
ozlemabdullah ben nefes egzersizi yaptigimda hareketlerini daha güclu hissediyorum haftaniza gore bazi beden egzersizlerinden sonra da cok net hissedliyo tavsiye ederim hani evden yuruyus icin cikilmiyo hareket lazim ama nefes egzersizini her ortamda yapabilirsiniz tavsiye ederim 🌹
ozlemabdullah 25+5 te 6. ayın bitmiş olacak
Nurcin ay bende onu yazicaktim bi dusundum nasil oluyo o ya diye🤣
Yagmurerol ahahahaaah ben de 25+3 üm :D
ondan biliyorum :D her halde 10 ay 10 günlük doğuracak
ondan biliyorum :D her halde 10 ay 10 günlük doğuracak
Nurcin iyi oldu soyledigimiz daha vaktim var falan sanmasin da 🤣🤣🤣
Yagmurerol :D senin kaç oldu?
Nurcin 25+5 de tam 6 aylık gebe olucak 6 aylık gebeyim dicek 7 aylık gebeyim demeyecek 7 aylık gebeyim diyebilmek için 30 haftalık olmak gerekiyor . 34+2 de 8 aylık gebeyim diyecek 38+2 haftada 9 aylık gebeyim diyecek ki gebelik 9 ay 10 gün olarak hesaplanır buda 280 gün yani 40 haftaya denk gelir . 10 ay 10 gün nasıl hesapladınız merak ettim
Nurcin ben yarin tam 19 haftalik olucam 😀 yolu yariladim artik
ozlemabdullah 26+5 olduk hala sürekli hareketlerini hissetmiş değilim doktorum 28 haftadan sonra net hissedersin dedi 😊
Yagmurerol 20 den sonra hızlı geçti :D bakalım 3.trimester nasıl geçecek...
2.trimesteri hiç anlamadım. nasıl geçtiğini....
hadi gözün aydın. senin de hızlı geçsin
2.trimesteri hiç anlamadım. nasıl geçtiğini....
hadi gözün aydın. senin de hızlı geçsin
Nurcin ben hiç kimseden şu ayı doldurdum şu aya girdim tabirleri duymuyorum gereksiz değilmi sencede 😂 kaç aylıksan onu söyliceksin 35+1 haftalık hamileyim yani 8 aylık hamileyim 9 aylık mi diyim 5 haftam var daha onu ne yapıcaz nasıl anlatıcaz ? 🤗
Muhammedamine diyor ki :D ben 5 ayı dolduruyorum.. ben de diyorum ki ; hayır 6.ayı dolduruyor :D
hata bende değil ki :D
hata bende değil ki :D
Muhammedamine 8 ay 5 günlüksün :D
yalan yok :D :p
yalan yok :D :p
Nurcin ayy insallahh yaa insan bir an once gecsin bitsin istiyor💗benim cok bulanti kusma olarak gecti halada sabahlari devam. Bakalim ne zaman biticek, bide Dogana kadar ismide belli olsa🤣 kizim olucak insallah, senin???