NefesssVeAnnesi ahahahahha sen tümden bitirdin :D
sağlıkla gelsinler inşallah. önemli olan bu aslında...
bakalım bizim son 102. hadi 2 hafta önce gelse :D kaldı 3 ay :D ve daha odayı geçtim beşik bile almadık hala. :D
senin hazırlıklar bitti mi
    Yagmurerol evet cemre veya nehir istiyorum. biraz modern olsun dedim.
    evet.. çikolatasız olmuyor ://// benim 1,70 boyum var. 62 ile kaldım şimdi 70 im....
    kalçadan aldım. genişledim :((((((

sen ne isim düşündün?
      ozlemabdullah doktorun bir sorun yok diyorsa kilodan dolayı olabilir çünkü arkadaşım çok uzun boylu ve iri bir kız doktor detaylı ultrason da bebeğin ekosunu alamadım kalp atışında sorun var dedi ona o da hareketleri hissetmiyodu zaten panik yaptı sonra başka doktora gitti göbeğin yağlı demiş doktor 😆😆😆
        Nurcin cook guzelmis😍❤️ Suanda Naz dusunuyoruz ama degisedebilir belli olmaz😂 olsun boyun var kaldirirsin bende 1.60 ım suan 58 im sonum hayir olsun
          Yagmurerol :D alma dikkat et sen. ben dikkat edemedim..
          ofise gel. otur otur.. eve git yemek yap. ye otur. olacağı buydu :D

naz ı ben de düşündüm. etrafımdaki herkes çok nazlı olur. adını taşırsa dediler. o yüzden vazgeçtim. :D
            Nurcin ay banada aynisini diyolar nazli olur nazli olur diye🤣 Valla baska isim bulamazsakta nazini cilvesini cekeriz napalim😍
              Yagmurerol ahahahahah :D
              işe gidip gelicem doğumdan sonra :D riske atamadım ben :D:D:D:D:D:D:D:

ne olur ne olmaz :D yemek arasına gitmek zorundayım. kendine iyi bak. sorun felan oldugunda yazabilirsin :D
                Nurcin tamamdir sende kendine cok iyi bakk😍❤️ Kolay gelsin sende ne zaman istersen yaz😀😀💗
                Nurcin ay o nasıl hesaplanıyor yaaa ben de 27+0 bugün 3. Trimester sen girdin yazıyo hiç anlayamadım bu hesap işini 🤦🏻‍♀️
                  fitmom Bi doktor vardı instgramdan takip ettiğim tablo seklınde ordan bılıyorum bende 27 haftalık 6 ay 9 günlük demek oluyor...
                  ozlemabdullah kiloyla alakası yok canim bende kiloluyum lakin bebeğin hareketlerini çok şükür rahatlıkla hissediyorum takma kafana sende kiloyla bi ilgisi yok yani öyle olsa ben hissetmezdim 😂
                    ozlemabdullah MasaAllah canim bizim minik de öyle 28+2 bizde çok hareketli doktor resim bile anlamiyo lakin ben çok şükür çok net hareketlerini hissediyorum takma kafana 💕
                    Nurcin bitti 😅 hastane odası süslemelerime çikolatalarına kadar hazır bir tek bebek YÖK ortada o derece 🤣🤣🤣🤫🤫🤫😊🙈
                      ozlemabdullah yok canim sanmam, ben kilolu degilim ancak 30. haftadan sonra her gun gumbur gumbur hissetmeye basladim, bence bebisle ilgili😊 Hatta cok korkuyodum o haftalar arada hareket hissetmeyince
                      fitmom

fitmom 6 ay 9 günlük oluyorsun canim... 180 gün doldugunda 6 ay bitiyor. Sonra üstüne ekliyorsun..... 1 ayi 30 gunden hesapla...
                      Aslinda google ye yaz.. Kac hafta kac aylik diye... İlk sitelerden birine gir. Yaziyor. Ben de bazen ordan bakiyorum :)))