Nurcin iyi oldu soyledigimiz daha vaktim var falan sanmasin da 🤣🤣🤣
    Nurcin 25+5 de tam 6 aylık gebe olucak 6 aylık gebeyim dicek 7 aylık gebeyim demeyecek 7 aylık gebeyim diyebilmek için 30 haftalık olmak gerekiyor . 34+2 de 8 aylık gebeyim diyecek 38+2 haftada 9 aylık gebeyim diyecek ki gebelik 9 ay 10 gün olarak hesaplanır buda 280 gün yani 40 haftaya denk gelir . 10 ay 10 gün nasıl hesapladınız merak ettim
      Yagmurerol 20 den sonra hızlı geçti :D bakalım 3.trimester nasıl geçecek...
      2.trimesteri hiç anlamadım. nasıl geçtiğini....
      hadi gözün aydın. senin de hızlı geçsin
        Nurcin ben hiç kimseden şu ayı doldurdum şu aya girdim tabirleri duymuyorum gereksiz değilmi sencede 😂 kaç aylıksan onu söyliceksin 35+1 haftalık hamileyim yani 8 aylık hamileyim 9 aylık mi diyim 5 haftam var daha onu ne yapıcaz nasıl anlatıcaz ? 🤗
          Muhammedamine diyor ki :D ben 5 ayı dolduruyorum.. ben de diyorum ki ; hayır 6.ayı dolduruyor :D
          hata bende değil ki :D
          Nurcin ayy insallahh yaa insan bir an once gecsin bitsin istiyor💗benim cok bulanti kusma olarak gecti halada sabahlari devam. Bakalim ne zaman biticek, bide Dogana kadar ismide belli olsa🤣 kizim olucak insallah, senin???
            ozlemabdullah bende kilolu hamie kalanlardanım ama 18 de hissetmeye başladım Gayettee hareketliler ama bir kaç gündür yavaşladı doktorumu arayacağım bugün. Sende ihmal etme doktoruna git bi görün sor . Biz ne desek eksik kalır
            Nurcin yaa he he 😂 günsüz doğuramam 🐣 dua et 42 de doğurmayalım o zaman ne dicez nasıl anlatıcaz konu komşuya mesela sen kaç ay kaç gün diyeceksin 😂?
              Yagmurerol aynen. kız benim de..
              benim mide bulantılarım 9 - 12 hafta arası sürdü...
              12+0 olduğum gün bıçak gibi kesildi :D o yüzden kilo aldım :D hiç veremedim ://////

bizim 3 ayımız kaldı kızımla bakalım... ama hareketlerde problem var bende de.
              22-24 arası çok sert hissediyordum. bu aralar çok yumuşak hissediyorum hareketlerini...
              o yüzden kontrole gitmeye karar verdim bu hafta içi... bi de gebelik şekeri çıktı :/// elveda çikolata ve hamur işleri...
                Muhammedamine valla ben şu an 5 ay 28 günlüğüm....
                6 bitince neden 5 aylık olduğumu söyleyeyim.. bana saçma geliyor..
                kim sorsa 6 ay bitmek üzere diyorum. 5 aylık demiyorum... yalan beyan yok :p
                ay bana ne ya.. kaç aylıksa kaç aylık..
                ama yazdığı yanlış.. ilk mesajını oku. 5. ay bitmiş oluyor diyo... halbuki 6 bitiyor..
                neyse herkesin beyni farklı çalışıyor demek ki... :)
                  Nurcin valla sen bilirsin ben sana olani söyledim . Sen şimdi 34+2 de 9. Ayıma girdim diyeceksin 5.5 haftayı nasıl anlatacaksın hadi diyorum birde 42. Haftaya kadar beklemek zorunda kalırsan ki çok çok örneği var özellikle ilk doğumunsa Sen bilirsin 🤷‍♀️ Ben girdim çıktım uçurdum doldurdum olaylarını mantıklı bulmuyorum 8 aylık hamileyim diyorum 38+2 de 9 aylık hamileyim diyeceğim . Sağlıkla gelsinler İnşAllah
                    Nurcin allah yardimcin olsun yaaa cikolatasiz zor 😂 benim midem asiri kuculdu 1 kg aldim oda verdigim kilolara sayiyorum daha😃 2 bucuk kilo civari vermistim.boyum uzun degil be zaten almayim kilo🤣🤣 Bende cok ara ara minik hareketler hissediyorum tamamen hissetmek icin gun sayiyorum ya💗
                    İsim dusundun mu?
                      Nurcin bende hep öyle yaptım mesela şuan 34+2yim 9.ayımdayım diyorum 😊 benden tavsiye iyi oluyor ben böyle böyle nasıl geçtiğini anlamadım mesela 33 hafta yazdığında 34 e bakıyodum internetten 34 haftalığım diyordum şimdide 35 😅 çabuk geçiyor .. 20li haftalarda nasıl geçecek biter mi diyordum bitti şimdi günsayıyorum darısı hepinizin başına olsun hareketlere de takılmayın çok herkez de farklı oluyor ama 28 den sonra halay çekiyor içerde bende göbekliydim aynı düşüncelerim vardı ama şimdi izlerken canım yansada bir yandan ah deyip bir yandan gülüyorum çok güzel ☺️
                        ozlemabdullah fazl kilom olmasina ragmen 15-16 arasi hissetmeye basladim. Zaten hamileligimi de kasikta batma hissiyle cok cok erken fark etmistim. Bunyeden bunyeye degisiyor sanirim