elifsen bu tartışmayı sabitledi.

Ben kantaron çatlat kremi ve yoğun nemlendirici kremi dönüşümlü kullandım. Bazen Hindistan cevizi yağı da sürdüm. Aşırı çatlağım yok ama var yani. Ki dev bi göbek olmamama rağmen 🥹 karın çok gerilirse ve cilt elastikiyeti yoksa bence yağ sürmekle falan olmaması bana mümkün gelmiyor. Ama azaltabilir elbette

elifsen büyük bir kısmı genetik olduğu için annenizde çatlak oluşmadıysa sizde de oluşmama ihtimali çok yüksek. Diğer türlü ne kullanırsanız kullanın etki yüzdesi düşük olacaktır bunu bizzat doktoruma sorduğum için söylüyorum, annemde çatlak yoktu düzenli krem kullanmadım buna rağmen bende de olmadı

Biraz çatlak alınan kilolardan dolayı da oluyor kontrollü ve az kilo çatlağı önler diye düşünüyorum

Kantoron bir ay kullandım ve önerdim de ama şuan önerdiklerimi uyarıyorum hafif kıllanma yaptı hemen bıraktım Aynı safa yağı aldım farmasiden o öyle bir kıl yapmıyor. Riske atmayın derim.

elifsen ben sadece hindistan cevizi yag kullandim birde bol bol su Allaha şükür olmadı

elifsen 40+4 de doğurdum 12 . Haftadan sonra sabah akşam kantoron yağı sürdüm 0 çatlak 🫶 ama çok su içtim ve sadece 8 kilo aldım bununda etkisi vardır illaki

plajterligi bende 0 çatlat ama ablamin her yeri çatlak annemde çatlak yok o zaman ablami başka ana doğurdu 🤣 şaka şaka ablam 30 kilo aldı gebelikte ben 8 bence bu yüzden

elifsen başından beri pehlivan gibi yağlanıyorum kantaronla geçen haftaya kadar yani 33 e kadar sorun yoktu geçen hafta bi baktım göbeğim alttan alta çatlıyor genetik bence yağ mağ hak getire😀😀

Hazalaskin bende 8 kilo almıştım ahsjsj ama gerçekten çok kafaya takıp sordum doktora ne kullanayım diye annen çatlamadıysa çatlamama ihtimalin daha yüksek ama kendini rahatlatmak için istediğin kremi alabilirsin demişti 😂 liearac kaşıntıları gideriyordu ya şimdi tekrardan ondan alcam çatlar mıyım bilmem

Çatlaklardan ziyade kantaron bebeğe bir zararı olur mu sonuçta bir can geliyor dünyaya çatlak falan çok umursamıyorum ben

elifsen ben sürekli kullanıyorum, ek olarak da “Hipp” markasının çatlak kremini kullanıyorum. Göbüş hiç çatlamadı ama popom aşırı catladiii. Genetik yani ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa yine çatlıyor 🤷

elifsen 30 haftalığım henüz çatlak yok yeni başladım ben de kantaron+hindistancevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum bakalım bir etkisi olacak mı

elifsen işk gebeliğimde çatlak olmadan önce hiç bişey kullanmaamıştım ama çatlaaktan sonra kantaron yağı kullandım fakat pek etki edmedi ama düzenli olarak kullanmadım öyle aklıma estikçe sürdüm 😂 hala dureuyor çatlaklarım 😂 barışığım bn onlarla ve de mutluyum kızımı hatırlatıyor bana. Bende bıraktığı tatlı izler 🥲🥲💕

elifsen ben düzenli kullanıyordum ama catlayacaksa yine catliyor gercekten hic Çatlak yoktu karnımda bir tane bile bebek ssagi inince bir anda bir gecede karnımın altı komple catladi ha belki daha kötü olucakti onu önledi bilemeyiz

elifsen benim genç çatlakları olduğu için fazla umursamıyorum doğumdan sonra düzeleceği için