melteW kantoran yağı tamamen zararsız göğüs uçlarına bile sürülüyor emzirme döneminde üstelik çok güzel bir bitki yüzüne sür pamuk gibi yapıyor lekeli cildine sür temizliyor çatlaklarına sür geçiriyor yanık lekesini bile geçiriyor düzenli kullanımda 👍🏼 doğal olanı bulup alırsan daha iyi tabi
Çatlaklar İçin Kantaron Yağı Kullanan Var Mı?
Benim karnım kocamandı, hamilelik boyunca kullandım sonrasında da kullanmaya devam ediyorum baya iyi geliyor.
plajterligi annemde var bende de var 🥺🥺🥺
Beggg göbek dışında bacaklarda sivilcelenme ve kaşıntı oldu mu ben duramıyorum 😞😞
Ben johnsons baby yağ kullanıyorum çok yardımcı oldu😊
Melike_4949 tedavisi var diye biliyorum ben onun. Baya araştırmıştım hatta ampuller satılıyormuş lierac paket olarak işe yaradığını söyleyen yorumlar gördüm
plajterligi hmm anladım doğumdan sonra arastiricam
melteW kızımın poposunu tüm bez süreci boyunca sadece kantaron ile yağladım. Kantaron içilebilir bile. Hem çok iyi bir nemlendirici hem de yanık yara için üstüne tanımam.
plajterligi annemin çatlakları var kardeşimin çok olmadı o hep hindistan cevizi yağı kullandı ben de olacak gibi 🥺
Hazalaskin Ay inşallah içimi rahatlattiniz doktorda aynı şeyi söyledi bende beni rahatlatıyor olabilir diye düşündum. Aynı safa sürüyorum şuan sürekli.
plajterligi Annemin karnı maşallah hiç doğum yapmamış gibi. Hiç çatlak yok. Ben 6,5 aylık hamileyim. Hindistan cevizi yağı da kullandım. Ona rağmen çatladım😂 Şans meselesi amaaan çocuğum saglikli olsun da önemli değil diyerek kendimi teselli ediyorum 😂
elifsen ben kullandim hemde ev yapimi hakiki ama bi faydasi olmadi.
Meyabaanne olmadı çok şükür. Doktorunuza danışın isterseniz
Ne kullanırsan kullan vücudun çatlamaya musaıtse çatlar.3 ayda başladım kullanmaya sadece kantaron değil çatlak kremlerde hiç bır işe yaramadı o senin vücudunla alakalı
elifsen valla ne yağlar ne kremler kaldı lierac biooil bitkisel karışım yağları hepsini kullandım ama catlicagi varsa çatlıyor hele sonuncu ayda benim çatlağım yoktu son ayda oldu hatta çoğunluğu son iki haftada 38 den sonra malesef artık takmamaya çalışıyorum napiyim 😔