Hazalaskin bende 8 kilo almıştım ahsjsj ama gerçekten çok kafaya takıp sordum doktora ne kullanayım diye annen çatlamadıysa çatlamama ihtimalin daha yüksek ama kendini rahatlatmak için istediğin kremi alabilirsin demişti 😂 liearac kaşıntıları gideriyordu ya şimdi tekrardan ondan alcam çatlar mıyım bilmem
Çatlaklar İçin Kantaron Yağı Kullanan Var Mı?
Çatlaklardan ziyade kantaron bebeğe bir zararı olur mu sonuçta bir can geliyor dünyaya çatlak falan çok umursamıyorum ben
elifsen işk gebeliğimde çatlak olmadan önce hiç bişey kullanmaamıştım ama çatlaaktan sonra kantaron yağı kullandım fakat pek etki edmedi ama düzenli olarak kullanmadım öyle aklıma estikçe sürdüm 😂 hala dureuyor çatlaklarım 😂 barışığım bn onlarla ve de mutluyum kızımı hatırlatıyor bana. Bende bıraktığı tatlı izler 🥲🥲💕
elifsen benim genç çatlakları olduğu için fazla umursamıyorum doğumdan sonra düzeleceği için
elifsen
Başlarda lierac biooil bebe yağı kullanıyordum, şimdi ekstradan kantaron hindistan cevizi yağı kakao yağı karışımıda kullanıyorum üstelik at kılı fırçasıda kullanıyorum ama çatladım çatlamaya da devam ediyorum bir umut işte benimkisi 💁🏼♀️🥲 fakat bu genetik annede varsa kızında da oluyor genelde… belki az kilo alsaydım bu kadar olmazdı tabi 8 kilo ile bitirseydim bu denli çatlamazdım ama +18 kilo ve daha 11 haftam var 🥲
melteW kantoran yağı tamamen zararsız göğüs uçlarına bile sürülüyor emzirme döneminde üstelik çok güzel bir bitki yüzüne sür pamuk gibi yapıyor lekeli cildine sür temizliyor çatlaklarına sür geçiriyor yanık lekesini bile geçiriyor düzenli kullanımda 👍🏼 doğal olanı bulup alırsan daha iyi tabi
Benim karnım kocamandı, hamilelik boyunca kullandım sonrasında da kullanmaya devam ediyorum baya iyi geliyor.
plajterligi annemde var bende de var 🥺🥺🥺
Beggg göbek dışında bacaklarda sivilcelenme ve kaşıntı oldu mu ben duramıyorum 😞😞
Ben johnsons baby yağ kullanıyorum çok yardımcı oldu😊
Melike_4949 tedavisi var diye biliyorum ben onun. Baya araştırmıştım hatta ampuller satılıyormuş lierac paket olarak işe yaradığını söyleyen yorumlar gördüm
plajterligi hmm anladım doğumdan sonra arastiricam
melteW kızımın poposunu tüm bez süreci boyunca sadece kantaron ile yağladım. Kantaron içilebilir bile. Hem çok iyi bir nemlendirici hem de yanık yara için üstüne tanımam.