Sevgi1312 cinsiyheti 12haftasından örendik erkek. Amma hiç bir şey almak istemiyorum hala 8aylık olsun alıcam zaten çok sablrsızım bide elbiseleri görürsəm daha çok sablrsızlanıcam diye almıyorum eşimede izin vermiyorum😂🤦♀️
Uşağa geyimi neçənci həftədən almağa başladız?🫶
Çocuk doğsun beraber karar verirsiniz 🥰😂
Meleyke123 34 həftədəyəm hələ almamışam, 1 2 həftəyə alacam
Meleyke123 35 həftədə aldım
- Düzenlendi
ange99 alırsam patlarım hep doğsun doğsun diyip eşimin başını şişiririm😂😂😂 elimde elbiselerle gezerim evde ilk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıyım o yüzden dahada heyecan yapmamk için elbiseler falan alıb kendimi iyice heycanlandırmak istemediğimden hala hiç bir şey almadım 34hafta olsun bari alıcam🫠
Hanife4416 Öldümmm🤣🤣🤣🤣🤣
Gulhanim11 ba Əsil Azərbaycanlı düşncəsi😂❤️
Meleyke123 33-34-cü həftələrdə almağa başladım
37ci həftədə hər şeyi hazır etmişəm
Gələn həftə doğumumdu inşAllah😄
Papiiii məndə elə düşünürəm 34dən sonra artığ rahat alacam, bakıda bebetdi neftçilər uşaq geyim mağazası var çox münasib qiymətlər var orda bidə rayonlara falan çatdırılmada var 50dən yuxarı alış verişə poçt haqqı pulsuz olur ordan sifariş edəcəm Gəncəyə🥹
Jamila_Karim Ay Maşallah sağ əlin başımıza sağ salamat alasan qucağına bacıcan😍❤️
- Düzenlendi
@Meleyke123 bende sabırsızım ve çok başındayım ama sen almaya başla pat diye doğar sonra perişan olursun 😅
- Düzenlendi
ange99 Benim ablamın 4oğlu
Var ve o çok tecrübeli onunla konuşurken tecrübeli olduğu için ne alınacaksa listesini yapsın ordan alsın ben parasını yollarım diye söyledim. Bazı şeyleri belkide aldı amma bana çaktırmıyor eşimle iş birliği yapmışda olabilirler😂😂😂
Men dogulandan sonra 3 gun xestaxanada galinir e o muddetde aldirmisam herseyi🤣🤣
Meleyke123 Ben 32 de almaya başladım 33 de bitmişti
Meleyke123
O sehvi eledim mence 6 cinaydan basla sonra catdira bilmir adam , men 8 aydan basladim doguma 7gun var helede nese catmir😅😅
Igrl4 yenə mən şükürlüyəm😂😂😂
Pinklove ya ne güzel 1haftaya almışsınız MaşAllah😍
Aysel_zaza hələ uşağ evə gələnnən sonrada nələrinsə çatmadığını hiss eliyib alınacaq çox şey olur 😂
Meleyke123 amin canım sən də😘😘