Hanife4416 Öldümmm🤣🤣🤣🤣🤣
Uşağa geyimi neçənci həftədən almağa başladız?🫶
Gulhanim11 ba Əsil Azərbaycanlı düşncəsi😂❤️
Meleyke123 33-34-cü həftələrdə almağa başladım
37ci həftədə hər şeyi hazır etmişəm
Gələn həftə doğumumdu inşAllah😄
Papiiii məndə elə düşünürəm 34dən sonra artığ rahat alacam, bakıda bebetdi neftçilər uşaq geyim mağazası var çox münasib qiymətlər var orda bidə rayonlara falan çatdırılmada var 50dən yuxarı alış verişə poçt haqqı pulsuz olur ordan sifariş edəcəm Gəncəyə🥹
Jamila_Karim Ay Maşallah sağ əlin başımıza sağ salamat alasan qucağına bacıcan😍❤️
- Düzenlendi
@Meleyke123 bende sabırsızım ve çok başındayım ama sen almaya başla pat diye doğar sonra perişan olursun 😅
- Düzenlendi
ange99 Benim ablamın 4oğlu
Var ve o çok tecrübeli onunla konuşurken tecrübeli olduğu için ne alınacaksa listesini yapsın ordan alsın ben parasını yollarım diye söyledim. Bazı şeyleri belkide aldı amma bana çaktırmıyor eşimle iş birliği yapmışda olabilirler😂😂😂
Men dogulandan sonra 3 gun xestaxanada galinir e o muddetde aldirmisam herseyi🤣🤣
Meleyke123 Ben 32 de almaya başladım 33 de bitmişti
Meleyke123
O sehvi eledim mence 6 cinaydan basla sonra catdira bilmir adam , men 8 aydan basladim doguma 7gun var helede nese catmir😅😅
Igrl4 yenə mən şükürlüyəm😂😂😂
Pinklove ya ne güzel 1haftaya almışsınız MaşAllah😍
Aysel_zaza hələ uşağ evə gələnnən sonrada nələrinsə çatmadığını hiss eliyib alınacaq çox şey olur 😂
Meleyke123 amin canım sən də😘😘
24 heftede
- Düzenlendi
Meleyke123 aa gencede olursan hee bebetti tanyram acigi men ordan hecne almamisam.Cox uygundur beli ama pambiqfir deselerde arjinal pambiq material deyil mene ordan dediyin kiki 50 aznlik box qutu yeni hediyye yigdirmiddilar usag dogulanda tanis padruqam inan uzune gelmedjm ama paltarlari geydirmeden once yudum hamisi daraldi oldu bir qarış eləcə atdim qırağa.En yaxsi yer marina baby,birde sunay babydi yeni sonraki 3 aydan sonraki geyimleri bebettiden almaq olar cunku usah boyuyur qorxusu azalir ama teze dogulan ucun men bebettiden almadim acigcasi 3 aya qədəri riske atmadim herseyi sunaydan aldim mohtesemdiler.Duzdur qiymet bebettiden bahadi amaki material 100de 100 temiz pambiqdir.Marinada hemcinin.
Meleyke123 bnde son ayda aldım kıyafetlerini
Hhbnhbnjvv Sizədə MaşAllah biz hələ yerimizdə sayırıq😂
Papiiii Bizdə o gün Gəncə mola geditdik, endirimlər var demək olar çox ucuz idi geyimlər uşaq üçün yoldaşım dedi alaq yenə mən qoymadım🤦♀️
Hələdə tez olduğunu düşünürəm, orda bebetto var mən bakıda olanda bacımın uşaqlarına anca və anca bebettodan alırdım geyimlər oran kefiyyıtidə əladı amma xalam qızının 2ay əvvəl qızı oldu bütün geyimləri bebettidən aldı çox tıriflədi deyə məndə deyirdim ordsn alaram amma heç olmamışam o maqazada yaxşı ki dedin yoxsa ordan sifariş edəcəydim😂
Amma ki xalam qızı tərifləyir oranı əgərki yığılırsa geyimlıri sən demş riskə atmağ lazım deil
Mən onsuz 1yaşa qədər uşaq tez böyüyür deyə ucuz almağ istiyirdimki onsuz hər geyimim 1həftə geynəcəy çünki çox tez böyüyür uşaqlar 1həftədən ötrü çox pul vermək istəmirdim amma keyfiyyətsiz şeydə almağ istəmirəm🙄 elə ən yaxşısı bebettodu