Geçen hafta pazartesi günü bebeğim doğdu. Şuan küvezde 8 gün oldu. Solunumunda herhangi bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma🤲🏻 1.320 doğdu şuan 1.220 düştü. Benim gibi olanlar birbirimize destek olalım. Sizde yaşadıklarınız anlatırsanız en azından bana ve herkese moral olabilir💖
30+5 de doğum yaptım
Kbraoguz 31 haftalık dogdu benim kızımda suan 28 aylık🥰 moralinizi bozmayın hersey geçiyor
Mrb cnm çok geçmiş olsun bende 30+3 hafta ikiz gebeyim 5 gündür hastanede yatıyorum erken doğum dedi çok korkuyorum bende bebekler çok kasıyor kendini sertleşiyor nst de sancı çıkıyor sizin belirtiler nelerdi nasıl oluyordu bilgi verirseniz çok sevinirim
Aylinlin34 çok geçmiş olsun canım. Benim gece vakti birden suyum geldi sonrası da zaten çok hızlı gelişti anlayamadım 30 saatten fazla beklettiler ciğer geliştiriciler vuruldu sonra sezaryene alındım direk. Hiç korkmayın sezaryenden falan da gayet normal ve rahat geçiyor. Yeterki sağlıklı olsun bebişleriniz.
Meneksekara ne kadar kaldı acaba küvezde? Maşallah 💖
Kbraoguz geçmiş olsun bir an önce sağlıklı bir şekilde evinize gidersiniz bebişle inşallah 💕 daha önce bir belirti var mıydı gün içinde kasılma sertleşme vs yada doktorlar herhangi bişey söyledi mi sebep olarak
Kbraoguz benimde 35+5 haftalık acil sezeryan oldum sabaha karşı suyum gelmişti 2 ağustosta 3 ağustosta doktora gittim doğum başlamış dedi geceye kadar normal doğum için bekledi doktor bebeğin suyu azalmaya ve kalp atışları yavaşlamaya başlamıştı gece acil sezeryana aldı 12 gün küvezde kaldı bebeğim 1945 kilo ile doğdu şuan 2100 gr dün taburcu olduk canım sadece kilodan kaldı küvezde solunum sıkıntısı yoktu inş en kısa sürede kavuşursun yavruna canım🌸🫶
Bende bugün 30+6 yım doktor bebeğin başı baskı yaptığını söyledi erken doğum olabilir baskı yaptıkca dedi 3.5 cm lik bi kalınlık varmış daha ama sertlik olduğu için riskli dedi benim de ilk gebeliğim napıcamı sertliği bile nasıl anlıcamı bilmiyorum
Anladım cnm benimde ilk yatış yaptığı zaman iki doz ciğer geliştirici yaptılar nst de cancim çıkıyor şeker tanssyon herşey nosmal ama çok kasılma oluyor 3 hafta daha durdurmaya çalışalım diyor durmasa alırız diyor doktor ins düzelir sizde ins sağ salim bebeginizle eve dönersiniz
Kbraoguz 1 ay kaldı
tavuklupilav inşallah 🤲🏻💕 idrar yollarından enfeksiyon kapmışım
Hatice_zngn Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻
Aylinlin34 çok geçmiş olsun🤲🏻 inşallah herkes sağ salim evladına kavuşsun🤲🏻💖
Meneksekara inşallah bizimde öyle olur
Allah yardimciniz olsun insallah🤲🏻🤲🏻
Kbraoguz inş 🙏
Kbraoguz merhaba öncelıkle cok gecmıs olsun Allah evladınızı da sag salım bagıslasın size aldığınız her haberı mujde kılsın sıze .ıdrar yolu enfeksıyonunu farketmedınız mı sancı agrı ıdrar sonrası yanma vs yapmadı mı hıc.bende sık sık enfeksıyon gecıren bırıyım o yuzden soruyorum .