30+5 de doğum yaptım
Gonuel49 selam canım inş gününde saatinde vaktinde gelir yavrun ben çok zorlanıyorum şuan erken doğdu çok minicik bezi bile değiştiremiyorum ayakları falan incecik🫢 anneme değiştirtiyorum küçük bebek bakmak daha zor gibi öperim tabiki teyzesi allaha şükür sağlığı yerinde küvezde kaldı ama kilosu düşüktü 2 kiloyu biraz geçince taburcu olduk allaha şükür 🤲 küvez sürecide beni çok üzdü süt sağıp bırakıp dönüyordum yavrumu orda bırakıp dönmek eziyetlerin en büyüğüydü şuan evdeyiz herşey yolunda inş böylede devam eder dualarım seninle canım sende güzel bi doğumla sağ salim yavrunla evine dönersin inş🫶🌸
Merhaba, bebek nasıl oldu? İyidir inşallah
Kbraoguz ben de 34+3′te doğurdum 3 gün solunum verdiler toplam 7 gün kaldı küvezde şuan 83 günlük düzeltilmiş 44 günlük besleyebildiğimi gördükleri zaman çıkartmışlardı oğlumu sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🫶
Hatice_zngn bu gece sancım ve Doktor’un dediği sert likler artınca bende doktoruma gittim zaten normal kontrolüm vatdı bugün sancı çıktı bende sertlik şöyle oldu bende bebişin artık totosunu kafasımı bir yeri yumru şeklinde yukarı çıkıyor ve sancı yapıyor karnıma dokunuyorum sepsert oluyor sürekli tekrarlaması normal değilmiş ama nstye soktu iki kere serum da taktı fotodan iki iğne yaptılar sanırım risk var anlayamadım korkudan gözüm karatdı olduğum yerde kaldım şuan stres yapmamaya calışıyorum perşembe bidaha nst ve diğer geliştirici olacakmışım anlayamıyorum umarım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi ❤
Kbraoguz inşallah bir an evvel çıkar ❤️
Merhaba, bebek nasıl oldu? Taburcu olmuşsunuzdur inşallah