Serendipty sucuk sosis pişirilip yenmeli onun dışında sorunu yok nerdeyse 4 5 günde bir yiyorum sucuğu yani hasta değiliz sonuçta pişince sorun kalmıyo
Gebelikte dışarıdan yemek yiyor musunuz?
2prenses_masal-oyku sosisi ne kadar pişirirsen pişir içerisi çiğ kalabiliyor ayrıca çiğden ziyade market sucuklarında bir madde var toksik etki yapabiliyor o yüzden tüketilememesi gerekiyor pişince geçen bir şey değil
Bende yiyorum kola da içiyorum
Ben yedim yiyorum ama sizede yiyin diyemem 😅
mekselinaa anasını aglatiyorum ahahjsjsjs
Gokcemom2023 22 🙈🤦🏽♀️
mekselinaa evett haftada 3-4 mutlaka dışardan yiyorum çünkü tek onlarla karnımı doyurabiliyorum
Tugbazdmr yo cok degil 30 alanda var 28 alanda
mekselinaa malesef yasak yemem benim evde kendim yapmam gerekiyor yanı sıra acı ve ekşi de yasak hepsini ayrı ayrı severim oysaki😅
Gokcemom2023 ayy beni çok mutlu ettiniz hep negatif hep negatif yorumlar duyuyorum 🥹
Serendipty sorun değil yiyorum ☺️ ısıl işlem gören sucuklarda sorun olmuyor doktorlarda zaten salam sucuk yemeyin demiyo valla
Tugbazdmr bizzat bebim ablam aldı valla birincide 30 ikincide 28 suan 52 kilo
mekselinaa bu sıcakta az önce iskender yedim çok pişmanım. midem yanıyor
mekselinaa bende tüketiyorum çok sıklıkla değil ama canım isteyince yiyorum pizza da salam sosis sucuk vs yemiyorum
mekselinaa sosis sucuk etli çiğ köfte kola vs. Dışında dışarıdan her şeyi tüketiyorum. Bu 2. Hamileliğim, ilkinde fındık fıstık bademler le beslendim 8 ay hamburger cekti canım yemedimde noldu yine 35 haftada dogurdum😆😆
mekselinaa ara ara canım çektikçe evet yiyorum
mekselinaa gerçekten öyle gece yarıları mide bulantısıyla uyanıyorum yaptığımı yiyecekken midem daha çok bulanıyor yaparken ayrı işkence tabi ki her gün yiyemiyoruz yapmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi hiç halim yok yalnızca uzanmak istiyorum dinlenmek istiyorum bu durum beni üzüyor normalde asla otura bilen bir insan değildim demekki küçük meleğim dinlenmemi istiyor😊
Gokcemom2023 darısı başıma 😂
mekselinaa evet yiyorum
mekselinaa ayda bir kere yiyorum mutlaka çünkü canım istiyor her zaman yemek isterim ama sonra pişman oluyorum o yüzden aydan 1 kez yiyorum. Diğer zamanlar da hafta sonu hariç hafta içi öğlen hep dışarda yiyorum ev yemekleri tercih ediyorum