Serendipty sucuk sosis pişirilip yenmeli onun dışında sorunu yok nerdeyse 4 5 günde bir yiyorum sucuğu yani hasta değiliz sonuçta pişince sorun kalmıyo

2prenses_masal-oyku sosisi ne kadar pişirirsen pişir içerisi çiğ kalabiliyor ayrıca çiğden ziyade market sucuklarında bir madde var toksik etki yapabiliyor o yüzden tüketilememesi gerekiyor pişince geçen bir şey değil

Bende yiyorum kola da içiyorum

Ben yedim yiyorum ama sizede yiyin diyemem 😅

mekselinaa evett haftada 3-4 mutlaka dışardan yiyorum çünkü tek onlarla karnımı doyurabiliyorum

mekselinaa malesef yasak yemem benim evde kendim yapmam gerekiyor yanı sıra acı ve ekşi de yasak hepsini ayrı ayrı severim oysaki😅

mekselinaa bende tüketiyorum çok sıklıkla değil ama canım isteyince yiyorum pizza da salam sosis sucuk vs yemiyorum

mekselinaa sosis sucuk etli çiğ köfte kola vs. Dışında dışarıdan her şeyi tüketiyorum. Bu 2. Hamileliğim, ilkinde fındık fıstık bademler le beslendim 8 ay hamburger cekti canım yemedimde noldu yine 35 haftada dogurdum😆😆

mekselinaa gerçekten öyle gece yarıları mide bulantısıyla uyanıyorum yaptığımı yiyecekken midem daha çok bulanıyor yaparken ayrı işkence tabi ki her gün yiyemiyoruz yapmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi hiç halim yok yalnızca uzanmak istiyorum dinlenmek istiyorum bu durum beni üzüyor normalde asla otura bilen bir insan değildim demekki küçük meleğim dinlenmemi istiyor😊

mekselinaa ayda bir kere yiyorum mutlaka çünkü canım istiyor her zaman yemek isterim ama sonra pişman oluyorum o yüzden aydan 1 kez yiyorum. Diğer zamanlar da hafta sonu hariç hafta içi öğlen hep dışarda yiyorum ev yemekleri tercih ediyorum