Çantamı hazırladım. Sadece lohusa pedi almışım. Cırtlı hasta bezi almamışım. İlk doğumda ondan kullanmıstım. Sizce kesin almalı mıyım yoksa lohusa pedi yeterli olur mu?
Depend almamışım
minikmelegim_ ilk sezeryanımda sadece orkid kullandım Salı günü tekrar sezeryan var yine aynı şekilde orkid götürcem
minikmelegim_ depent aldım ama bakalım kullanabılcekmıyım blmıyom
Normal doğumdan sonra depend kullandım ped kullansam olmazmış 😅
minikmelegim_ canım bence almalısın hasta bezı takılırken zorlanabılırsın
Serap-asel büyük rahatlık gerçekten
minikmelegim_ bence depend alın pedi değiştirmesi eğilip kalkması zor oluyordu depend kirlendiğinde kenardan yırtıp değiştirmesi daha rahat oluyor bi süre çamaşır kullanmamıştım hatta
dilinkopsunemi-bisus aslında evet maksat çamaşır kullanmamak. O zaman az adetli alayım sezaryen olacak zaten eğilmesi zor
Deletedmom0071 benimki sezaryen belki o kdar yoğun kanama olmayabilir :)
- Düzenlendi
minikmelegim_ sezaryen sonrası depend kullandım aşırı iyi oldu
minikmelegim_ bende bayağı oldu ve ayağa kalkmak da zor 1 depend birkaç saat götürüyor dışına çıkarmadan
yusufalpmom ınsallah
minikmelegim_ kotexin 2 Li kilot pedleri var 40 kusur bişe alabılırsın ondan Bn oyle yaptım bakalım gerekecekmi
minikmelegim_ iki doğumdan sonra da normal ped kullandım zaruri bir ihtiyac değil
Celi normalde kotexin pedlerini beğenmiyorum Keske kullanmıs olsaydınız :)
ipekss evet zaruri değil ama olsa daha mı iyi olur düşüncesi ☺️
dilay_06 tamam alacağım 🫶🏽
Serap-asel mutlaka kullanacaksınız, ben de böyle diyordum ama çok gerekliymiss. Büyük rahatlık çok rahat edeceksiniz
minikmelegim_ evet size biri yardım edecek olursa tuvalet vs için onlara da kolaylık oluyor ben şahsen 2 paket bitirdim 90 la doğuma girdim L beden almıştım siz de kilonuza göre alabilirsiniz çamaşır yerine bu daha mantıklı hem dikiş yerlerini de sıkmıyor bende sezaryen olmuştum
Kızlar kanamanız olunca nasıl hissediyorsunuz adet kanaması gibi mi ilk günler yoğun oluyor yani lohusayken aşırı kan olup sizi rahatsız ediyor mu sıcakta bide benim de 9 gün var doğuma