minikmelegim_ bende ilk dogumda aldım kullandım diye ikincisinde de aldım ama paketin agzını açmadım

minikmelegim_ ilk günler aldığınız ürünü kullanırsınız sonrasında normal pede geçebilirsiniz ilk günler yoğun kanama olur sonra azalır zaten elzem değil depend

Rabis0446 canpedin mesane pedi gibi olanı diyorsan orkidin 5 kat kalınlığında kanatları yok aşırı rahatsız eğer külot gibiyse onu kullanmadım bilmiyorum canım bide depend şok ve Migros gibi marketlerde var satışı

minikmelegim_ bi arkadaşım suyu gelince hastaneye gitmiş suyu hastaneye gidene kadar gelmiş orkid fayda etmemiş bana depentten mutlaka al dedi ben zaten almıştım ama hepsini valize koymuştum şimdi çıkarcam 2 tane ne olur ne olmaz su gelmesi için bile lazım olabilir bence sende al

minikmelegim_ kanamana bağlı ped bazılarına yetmıyor yaşanılıyor hasta bezı gerekebılıyor kimisi bebeğinin bezını kullanıyor kimisi depend ama sezeryana pek önermıyorlar depend deneyımlediğimden değil duyduklarım dınledıklerım

miniktirtilinannesi04 canım kanama durumuna göre alırsın benim 25 gün sürdü 2 paketten fazla gitti diye hatırlıyorum üzerinden 8 ay geçince ne kadar gitti tam hatırlamıyorum kanaman azalınca normal pede geçebilirsin dikişlerin hava alınca erken iyileşiyor enfeksiyon riski de az olur doktor tavsiye etmişti bana da. Ama benim yanımda benle ve bebekle ilgilenen kimse olmadığından eşim değiştiriyordu mecbur pede geçemedim kanama bitene kadar depende devam ettim

Tugbayildiz21 ilk doğumumdA hasta bezi aldım hemşirelerde değiştirdi yatarak dependi nasıl eğilip giyecem yada biri mi alttan giydirecek

minikmelegim_ zaten doğum masasında takıyorlar cırtlı bez fazlasına gerek yok bende e bebekten lohusa pedi almıştım bitiremedim bile paketi doktorlarda dependleri falan önermiyor bebeğinizin bezinin yanlarını koparıp onu takın diyorlar

Nurella11 bana annem veya eşim yardım etti ilk günler sonra ben giydim ama ilk günler yardım şart