minikmelegim_ Çantamı hazırladım. Sadece lohusa pedi almışım. Cırtlı hasta bezi almamışım. İlk doğumda ondan kullanmıstım. Sizce kesin almalı mıyım yoksa lohusa pedi yeterli olur mu?
Tgcmrt48 minikmelegim_ ilk sezeryanımda sadece orkid kullandım Salı günü tekrar sezeryan var yine aynı şekilde orkid götürcem
dilinkopsunemi-bisus minikmelegim_ bence depend alın pedi değiştirmesi eğilip kalkması zor oluyordu depend kirlendiğinde kenardan yırtıp değiştirmesi daha rahat oluyor bi süre çamaşır kullanmamıştım hatta
fatmaaasennn Serap-asel mutlaka kullanacaksınız, ben de böyle diyordum ama çok gerekliymiss. Büyük rahatlık çok rahat edeceksiniz
minikmelegim_ dilinkopsunemi-bisus aslında evet maksat çamaşır kullanmamak. O zaman az adetli alayım sezaryen olacak zaten eğilmesi zor
dilinkopsunemi-bisus minikmelegim_ evet size biri yardım edecek olursa tuvalet vs için onlara da kolaylık oluyor ben şahsen 2 paket bitirdim 90 la doğuma girdim L beden almıştım siz de kilonuza göre alabilirsiniz çamaşır yerine bu daha mantıklı hem dikiş yerlerini de sıkmıyor bende sezaryen olmuştum
dilay_06 minikmelegim_ bende bayağı oldu ve ayağa kalkmak da zor 1 depend birkaç saat götürüyor dışına çıkarmadan
Celi minikmelegim_ kotexin 2 Li kilot pedleri var 40 kusur bişe alabılırsın ondan Bn oyle yaptım bakalım gerekecekmi
Rabis0446 dilinkopsunemi-bisus evet aynen bende öyle müthiş rahatlıktı ve benim kanamam da uzun süre olmuştu rahatsız olunca hemen kenardan yırtıp atıyordum şimdi e bebekten kaldırmışlar internet satışı varmış sanırım bende canped aldım bakalım o nasıl
rabiakaraboga Kızlar kanamanız olunca nasıl hissediyorsunuz adet kanaması gibi mi ilk günler yoğun oluyor yani lohusayken aşırı kan olup sizi rahatsız ediyor mu sıcakta bide benim de 9 gün var doğuma
Nur001 rabiakaraboga ben sezeryan oldum çok az kanamam oldu 3. Gün normal ped kullandım gece pedi bile değil