Normal mi sezaryen mi? 😥
babymomy_ tabikide normal dogum. Sezeryan bir cerrahi mudaledir bir problem olursa. Hic dusunmeyin allah teslim edin kendinizi insallah🥰
babymomy_ asla ama asla normal doğumdan korkma ilk doğumumu normal yaptım 20 yaşinda tek başıma eşim vardı yanımda akşam 7 başladi sabah 6 da doğurursun dediler valla hiç bir hemşireyi elletmedim de 3.45 te doğurdum doğurduğun an bebeğinin ağlamasi kulağina gelince bütün ağri sizi hepsi Allah tarafından kesiliyor sanki hemen ayağa kalkıyorsun
babymomy_ valla bende ilk başta normal doğum düşünüyordum canım tam da emin değildim doktor herşey normal bebekte normal doğuma hazır pozisyonda dedi daha 30. Haftadayız ama ben şimdi sezeryana karar verdim açık konuşmak gerekirse ben normal doğumdan sonra herşeyin eskisi gibi olduğuna da inanmıyorum ve biliyorum %95 i kesi yapılıyor ve ben onu istemiyorum cinsel Hayatım bende önemli bi yer alıyor sonuçta evlilik de eşini kendini de düşünmek lazım bu benim düşüncem tabi ki herkesin farklılık gösterebilir 🙏☺️
Hatice_123456 çok teşekkür ederim amin insallah 🙏🏻
babymomy_ ben normal doğum istemedim asla çünkü alta dikiş atılması bollaşması hemen hemen tüm kadınalrda duydum bu şikayeti isteğimle hamileliğimin başından beri Sezeryan istedim iyi ki valla hiç 10 günde yatmadım eve geldim duş aldım kendim tek başıma bebeğime gayet rahat baktım kendi kendime de kalktım yataktan ever ilk 3 gün ağrı oluyor ağrı kesici içinde geçiyor ama 10 güne tamamen herşey bitiyor benim 18 ay oldu tekrar 10 haftalık hamileyim şükür hiç zorluk çekmedim bu da sezeryan olacak korkum da yok zaten öyle aman aman bi ağrı yok bünye meselesi benim canım da kıymetli ve çok nazlıyım ama o an farklı oluyor ya bebeğinden insan kendini unutuyor ben pusetini taşırdım 3.gün
1cocuklumom çok teşekkürler benımde kafam çok karışık . Normal istiyorum dedim ama sonradan korkmaya başladım . Doğuma 53 gün kaldı napacağımı hiç bilmiyorum . Birde çok alakasız beni tanımayan insanlar bile sakın sezaryen olma diyorlar oda beni sinir ediyor 😥
babymomy_ ay o geveze insanlar hiç bitmiyor ki takmayacaksın benim en yakınlarım bile sezeryan olma yarım olursun bilmem ne neler neler göbeğin kalır dediler 6 ayda eski kilomun altına düştüm
babymomy_ korkutmak amaçlı demiyorum ama her iki doğumda zor ama mecbur kalmadıkça sezeryan tercih etme, ama doğumdan korkma can getiriyorsun sonuçta annelik kolay değil acısı geçici ama evladını düşün onu kucağına alınca herşey geçiyor 🥰
1prensesimm tabiki en büyük dileğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak 😇🙏🏻
babymomy_ bende aşırı korkuyodum sezeryan istiyordum ağzımda sürekli sezeryan olucam vardı doktorum notmal olsun diyodu uygun diyodu ben hep hayır diyodum yapamam diyodum dediğiniz gibi bende ağda bu zamana kadar hiç yaptıramadım acı eşiğim düşük diye ama benim oğluşum bana süpriz yapıp 36. Hafta başında doğdu gee sancılanmışım haberm yok konduramadım haliyle uyudum çünkü o şekilde sabah kahvaltı vs yaptım saat 1 öğlen hala bişe yoktu bi anlık kasılma geldi lavaboda kan geldi doktora gittm 4cm açıklık yatış yapıldı saat 2 oldu nts vs derken 2:40 oğlum doğdu iyki normal olmuş dedim şimdide normal istiyorum ama bebeğim makat duruyor herşeyin hayırlısını iste canım Allahtan Allah gönlüne göre versin sağ salim alalım kucağımıza uzun oldu kusura bakma😊
babymomy_ Allah yardımcın olsun inşallah bebeginle mutlu günler dilerim ❤️
1prensesimm amin çok teşekkür ederim 😇🙏🏻